Najnovije vesti

BOBA KOVAČ KONAČNO OTKRIO ZAŠTO JE PSOVAO NA TAJM-AUTU: Srpski selektor pukao u finalu protiv Slovenije zbog OVOGA (VIDEO)
Foto: AP

KAD ON PSUJE, TO JE SIMPATIČNO

BOBA KOVAČ KONAČNO OTKRIO ZAŠTO JE PSOVAO NA TAJM-AUTU: Srpski selektor pukao u finalu protiv Slovenije zbog OVOGA (VIDEO)

Ostali sportovi

Selektor srpskih odbojkaša Slobodan Kovač konačno je objasnio zašto je psovao tokom jednog tajm-auta u finalu Evropskog prvenstva protiv Slovenije u Parizu.

"Orlovi" su savladali Slovenije i postali šampioni Evrope, a taj Kovačev ispad je ostao sačuvan u sećanjima navijača kao simpatičan.

Poslovično smireni Kovač se u jednom trenutku tajm-aut obratio toncu rečima:

"Beži više u pi*** mat***nu, bre"!

Tenzija je učinila svoje. Kovač je davao važne instrukcije svojim igračima, a čovek zadužen za snimanje tajm-auta je preterao, pa je srpski selektor "pukao".

"Tonac je bio agresivan i pre toga. Još ranije je udario Podrščanina u koleno i još neke igrače i već su ga opominjali", rekao je Kovač gostujući u emisiji "Veče kod Ivana Ivanovića" na televiziji "Nova S", a onda nastavio:

"U tom trenutku ja nešto važno objašnjavam, a on mene uporno udara u stomak".

Kovač se nasmejao svom ispadu, pa konstatovao:

"Ispalo je fino, ali da nismo pobedili"...

Inače, Kovaču to nije bilo prvi put da je "uhvaćen" u psovanju tokom tajm-auta. Desilo mu se to i dok je bio selektor Irana. Tada se igračima obraćao na engleskom jeziku, a psovao na srpskom.

"Emocije se najlaške izražavaju srpskim jezikom, a te reči već su svi naučili", uz osmeh je rekao Boba Kovač.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...