NOKAUTIRAO GA I SADA MU SE BORE ZA ŽIVOT: Ovo je potresno pismo američkog boksera upućeno protivniku koga je bacio u komu! Dok je pisao, plakao je kao kiša (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

ŽELEO JE SAMO POBEDU

NOKAUTIRAO GA I SADA MU SE BORE ZA ŽIVOT: Ovo je potresno pismo američkog boksera upućeno protivniku koga je bacio u komu! Dok je pisao, plakao je kao kiša (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ostali sportovi -

Čarls Konvel nokautirao je Patrika Deja u meču teške kategorije u Čikagu i naneo mu teške povrede opasne po život.

Konvel je tri puta bacao protivnika na pod, a posle trećeg puta, u desetoj rundi, Deju je ukazana prva pomoć u ringu, posle čega je prevezen u bolnicu.

Stigao je sa teškim povredama glave, pa je hitno izvršena operacija na mozgu.

Dej je i dalje u komi i nalazi se u životnoj opasnosti.

Stanje Patrika Deja teško je uzdrmalo Čarlsa Konvela, koji se tim povodom obratio svima preko Tvitera.

"Ovo je poslednji puta da govorim o ovome, jer je to osetljiva tema ne samo za Patrikovu porodicu, već i za mene, boks i sport uopšte", napisao je Konvol na početku, a onda se obratio direktno povređenom rivalu:

"Dragi Patriče Dej,

Nisam želeo da ti se ovo dogodi. Želeo sam samo da pobedim. Niko ne zaslužuje da mu se to desi. Vraćao sam film sa borbe beskonačno mnogo puta u glavi i pomišljao da se ovo nikada nije dogodilo. Ne mogu da prestanem da mislim o tome, plačem i molim se za tebe. Ne mogu ni da zamislim kako bi se osećali moji porodica i prijatelji da se to meni desilo. Svuda čujem samo lepe stvari o tome. Razmišljao sam i da ostavim boks, ali znam da ti to ne bi želeo, jer si borac u srcu, već da osvojim svetsku titulu, što bi i ti želeo. Zato svakog dana tebe koristim kao motivaciju".

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track