ŠOKANTNO! MOGAO BI DA OSTANE BEZ RUKU: Nikada nije išao u teretanu, pa je u mišiće ubrizgao OTROVNU SUPSTANCU kako bi bio nabildovan! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

STRAŠNO

ŠOKANTNO! MOGAO BI DA OSTANE BEZ RUKU: Nikada nije išao u teretanu, pa je u mišiće ubrizgao OTROVNU SUPSTANCU kako bi bio nabildovan! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Kiril Terešin je naizgled obični bodibilder iz Rusije koji je odlučio da se oproba u MMA ringu.

Terešin je neko ko bi voleo da bude mišičavi bodibilder, jer mu je teretana zapravo nepoznata okolina.

Na ruskim društvenim mrežama su se proširile fotografije njegovih neproporcionalno "nabildovanih" bicepsa, koje su šokirale, ali i zabavile mnoge.

Umesto da ruke ojača dizanjem tegova u teretani, on se odlučio na potpuno suludu alternativu - ubrizgavanje sintola, mešavine koja se sastoji od 85 posto ulja, 7.5 posto lidokaina i 7.5 posto alkohola.

foto: Pritnscreen

Radi se o supstanci koja se popularizirala prvenstveno u zemljama Južne Amerike gde su je "bodibuilderi" počeli koristiti u neumerenim količinama bez kombinovanja sa vežbanjem. Nekada su je koristili i pravi bodibilderi kako bi istakli definiciju na kojoj su naporno radili.

Međutim, u obliku u kom ga koristi mladi Rus, sintol može biti izuzetno opasan, a, upozoravaju doktori, prouzrokuje oštećenje živaca, mišića, brojne infekcije, a zabeleženo je i nekoliko amputacija udova koje su bile potrebne usred komplikacija.

Mnogi su ga upozoravali da će steroidi narušiti njegovo zdravlje i da nije prirodno da mu mišići toliko narastu u desetak dana, ali on nije prestajao. Čak je uzeo prigodno ime za MMA scenu, zovu ga Bazuka.

foto: Pritnscreen

"Išao sam u teretanu dve godine pre nego što su me pozvali u vojsku. Bio sam mršav pa sam se hteo malo da ojačam jer sam se plašio da će me u vojsci zadirkivati. Zato sam uzeo sintol", rekao je Kiril pa dodao:

"Kad sam odradio vojni rok vratio sam se kući i nastavio sa svojom transformacijom. Majka se brinula, odgovarala me od toga, ali sad je sve ok, jer sam joj objasnio da se sintol može 'ispariti'", zaključio je čovek kojeg su zbog specifičnih mišića prozvali "Popaj".

Osim sintola, koristio je i silikonske umetke.

"Ugradio sam ih u listove, sada izgledaju kao dve rakete", rekao je Rus.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track