MALI SAJAM SPORTA U PRIBOJU: Bojović pozdravio buduće šampione, Štefanek ih darovao loptama!
Foto: SSS

UVERTIRA U BEOGRADSKI SAJAM SPORTA

MALI SAJAM SPORTA U PRIBOJU: Bojović pozdravio buduće šampione, Štefanek ih darovao loptama!

Ostali sportovi -

Mali sajam sporta, peti po redu, održan je u Priboju, gde je uz pomoć čelnika opštine Priboj i vodećih ljudi Sportskog saveza Priboja napravljena odlična uvertira za 8. Međunarodni sajam sporta u Beogradu.

Grad na Limu još jednom je pokazao da je dobar domaćin, a broj dece na gradskom trgu oslikava volju i želju mladih da se bave sportom. Upravo je to misija Sportskog saveza Srbije:

foto: SSS

“Najlepša slika je upravo ova, veliki broj dece koja se igraju i žele da se oprobaju u što više sportova. Neko od vas postaće upravo šampion, a svi koji se bave sportom biće zdravi i steći mnoga prijateljstva”, ovim rečima je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek pozdravio Pribojce i predsedniku Sportskog saveza Priboj Filipu Komarici uručio komplete lopti za škole ove opštine.

foto: SSS

Ispred domaćina prisutne je pozdravio predsednik SO Priboj Boris Mrdović, dok je direktor Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta Goran Bojović, rođeni Pribojac, sa posebnom emocijom istakao da ovaj grad ima veliki potencijal i da mladi u Priboju krupnim koracima grabe ka velikim sportskim rezultatima.

foto: SSS

Na Sajmu je učestvovalo 17 klubova i preko 800 sportista, prikazani su sportovi od planinarstva, raftinga, borilačkih i dvoranskih sportova, a mališani iz svih seoskih škola i neki iz onih u centru su se od terena do terena sa velikom radošću šetali i družili se. Aktuelni olimpijski šampion i predsednik SSS Davor Štefanek fotografisao se sa decom i družio sa njima, a pozvao je i sve mališane da dođu u Beograd na Sajam sporta i vide kompletnu sliku sporta u Srbiji.

foto: SSS

Kurir sport

FOTO: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track