PRAZNIK DŽUDO SPORTA: Više od 100 takmičara zajedno treniralo pred 1. Memorijalni turnir velikana Vojvodine
Foto: Miodrag Mićić/Kurir Sport

Spektakl u najavi

PRAZNIK DŽUDO SPORTA: Više od 100 takmičara zajedno treniralo pred 1. Memorijalni turnir velikana Vojvodine

Ostali sportovi -

Džudo savez Vojvodine i Džudo klub Slavija iz Novog Sada organizovali su na Spensu zajednički trening na kome je učestvovalo više od 100 takmičara iz šest klubova.

1 / 3 Foto: Miodrag Mićić/Kurir Sport

Učešće su uzeli Cement iz Beočina, Slavija iz Novog Sada, Partizan iz Kikinde, Džuns iz Novog Sada, Proleter iz Zrenjanina i Borac iz Novog Sada.

Svi oni će predstojećeg vikenda nastupiti na 1. Memorijalnom turniru džudo velikana Vojvodine.

"Vikend pred nama je praznik džudo sporta u Vojvodini. Predstojeći turnir velikana je odlična prilika za sve prijatelja ovog popularnog sporta na tatamijima, da uživaju u dobrim i kvalitetnim borbama, od onih najmlađih kategorija do seniora. Treninzi koji organizuje JSV u saradnji sa judo klubom "Slavija" iz Novog Sada, svake druge srede u mesecu, dobar su pokazatelj i za takmičare u svim uzrasnim katerijama, a iz za trenere iz većeg broja vojvođanskih klubova, koji se odazivaju pozivima, da prate razvoj i tempiraju formu pred međunarodne turnire i nacionalna takmičenja na kojima učestvuju naši sportisti", rekao je predsednik JSV gospodin Miroljub Ničić.

I naravno za kraj, Ničić je pozvao sve one koji vole ovaj popularni borilački sport da se ovog vikenda upute u Novi Sad gde će se u subotu i nedelju 02-03.11.2019. godine održati 1. Memorijalni turnir džudo velikana Vojvodine.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track