KADA IMA DOBRE VOLJE I KONJI TRČE BOLJE: Praznik konjičkog sport u Starčevu nadomak Pančeva! (FOTO)
Foto: Privatna rhiva

SPEKTAKULARANO

KADA IMA DOBRE VOLJE I KONJI TRČE BOLJE: Praznik konjičkog sport u Starčevu nadomak Pančeva! (FOTO)

Ostali sportovi -

Miholjsko leto I ove godine biće naklonjeno meštanima Starčeva I pristalica konjičkog sporta iz Pančeva i okoline. Pošto je pre godinu dana obnovljena, lepa tradicija ima nastavak u nedelju, 3. novembra. Ponovo se okupljaju ljubitelji konja, prirode, ukratko ljudi dobre volje.

- Potpuno ste u pravu, upravo dobra volja donela nam je dan koji se s nestrpljenjem čeka gotovo čitave godine – potvrdio nam je Goran Stamenković, predsednik Konjičkog kluba “Starčevac”. – Na ideju da se obnovi tradicija po kojoj smo u nekim ranijim vremenima bili nadaleko poznati. Svi su reagovali na najbolji mogući način. Svako je pomogao u granicama svojih mogućnosti I eto ponovo lepog druženja u prirodi, uživanja u jesenjem suncu I svakako dobrim trkama. Gard Pančevo je ponovo pokrovitelj trkačkog dana, ali svakako se od srca zahvaljujemo na pomoći lokalnim spnzorima koji su prepoznali želju da uradimo lepu stvar za naše mesto.

foto: Privatna rhiva

Najavljeno je učešće 31 grla iz cele Srbije. Planirano je održavanje četiri trke među kojima I Memorijal “Dr. Jova Radovanović”. Publika koja dođe u Starčevo imaće priliku da vidi i vicešampiona Srbije, grlo “Makron” iz matičnog KK “Starčevac” (vozač Goran Stamenković). Program počinje prvom trkom u 13.30, a gledaoci će imati I priliku da između trka uživaju u foklornim igrama KUD “Neolit”.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track