OGROMAN USPEH ZA SRPSKI GIREVOJ SPORT: Naša zemlja treća na svetu, šampion Srbije Nemanja Najvirt osvojio srebro u pojedinačnoj konkurenciji!
Foto: Privatna arhiva

Zapaženi rezultati

OGROMAN USPEH ZA SRPSKI GIREVOJ SPORT: Naša zemlja treća na svetu, šampion Srbije Nemanja Najvirt osvojio srebro u pojedinačnoj konkurenciji!

Ostali sportovi -

Reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto i bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u gorevoj sportu (poznatijem kao Kettlebell) koje se održava u Novom Sadu.

Više nego zapažen rezultat ostvario je i šampion Srbije Nemanja Najvirt koji je uzeo srebrnu medalju u disciplini lon cycle 2x24 kilograma.

Reprezentacija Srbije broji 11 članova i već prvog dana je zabeležila zapažene rezultate. Reprezentaciju Srbije u štafeti su predstavljali Vukašin Blažić, Željko Jankanj, Nemanja Najvirt i Jordan Rajković. Štafeta se radi tako što svaki takimčar radi po 3min maksimalno koliko može da izbaci, i gleda se konačan zbir.

Svetsko prvenstvo u Girevoj (Kettlebell) sportu 2019. u Novom Sadu, održava se po prvi put u Srbiji, od 6. do 10. novembra, a uz učešće više od 30 zemalja i više od 500 takmičara.

Nemanja Najvirt se ispred cele ekipe zahvalio sponzorima, prijateljima i svima koji ih podržavaju, kao i svom treneru Aleksandru Miletiću, koji ga je dobro spremio za ovo takmičenje za kratko vreme.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track