NAJTEŽA BORBA VELIKOG ŠAMPIONA: Legendarni MMA borac Dušan Džakić u opasnosti da izgubi oko! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OPErACIJA NEOPHODNA

NAJTEŽA BORBA VELIKOG ŠAMPIONA: Legendarni MMA borac Dušan Džakić u opasnosti da izgubi oko! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Legendarni MMA borac Dušan Džakić hitno je operisan i lekari se bore da mu sačuvaju oko.

Poznato je još od ranije da Džakić ima ozbiljnih problema sa okom.

Tokom svoje uspešne karijere doživeo je tešku povredu, pa mu je zbog toga ugrađen silikon u oko, koji mu je pomagao da bolje funkcioniše, ali se nažalost stanje pogoršalo, pa je Džakić morao na operacioni sto.

Obavljena je prva operacija, ali ona najbitnija, od koje mu zavisi vid, je za sedam dana.

"Bogu hvala na svemu. Sada je došlo do toga da se vodi borba da se oko uopšte i sačuva, ali kažem opet Bogu hvala na svemu. Danas je bila prva operacija, hirurg je dao sve od sebe, za sedam dana je sledeća, ona presudna, gde će tim lekara i hirurg probati da sačuvaju vid."

foto: Fejsbuk

Svestan je Džakić da je dobrim delom i sam kriv za to što mu se desilo.

"Ne ljutim se, nisam besan, nisam tužan. Prihvatam posledice mnogih loših stvari koje sam radio, pričao ili mislio, ova je prouzrokovana čestim razmisljanjem da odradim nekad još samo jednu borbu. Umesto opomene, dobio sam ovu kaznu oko tih misli, pre nekoliko dana i smireno je prihvatam. Tako je trebalo biti, i prihvatam sve u životu sto mi se desi. Žao mi je sto sam psovao, nipodaštavao neke protivnike, bio gord zbog velikog uspeha u sportu i poznate bogate karijere, žao mi je. Drago mi je što otkrivam pravoslavlje, što se polako bavim vrtlarstvom i što organizujem humanitarne akcije. Nadam se da cu ipak proći dobro na ove dve hirurske intervencije, ali kako god da bude, zahvalan sam za sve.Teško mi je da koristim telefon pa ne zamerite ako se ne javljam i ne pišem, uskoro ću opet nadam se. Mir sa nama", napisao je Džakić na svom Instagram nalogu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track