SRPKINJE PUTUJU NA SP! Liščević: Olimpijske igre su naš san! (FOTO)
Foto: Starsport©

rukomet

SRPKINJE PUTUJU NA SP! Liščević: Olimpijske igre su naš san! (FOTO)

Ostali sportovi -

Ženska rukometna reprezentacija Srbije okupila se u SC "Kovilovo" na početku završnih priprema za Svetsko prvenstvo u Japanu.

Srednji bek srpske ženske rukometne reprezentacije Srbije Kristina Liščević rekla je danas da nada da će ekipa na predstojećem Svetskom prvenstvu u Japanu biti stabilnija i da će ostvariti zapažen rezultat.

"Dugo godina se poznajemo, nadam se da ćemo biti još jače i stabilnije na ovom takmičenju. Ako budemo radile jako i bile fokusirane, imamo šanse za lep rezultat. Grupa je izuzetno teška, a ona sa kojom ukrštamo još teža, međutim, ako ne verujemo, ne bi trebalo da budemo ovde. Svi želimo dobar rezultat i plasman na Olimpijske igre", rekla je Liščević. i dodala

"Većina nas je u godinama gde bi nam to verovatno bio i prvi i poslednji put. To niko u našoj generaciji, a i u nekim prethodnim, nije doživeo", objasnila je Liščević.

foto: EPA

Srpska ekspedicija kreće put Seula u utorak prepodne letom za Dohu (11.40).

Ekipu i stručni štab čeka naporan 24-časovni put, a zatim i prilagođavanje uslovima i vremenskoj zoni u Aziji. Srbija će učestvovati na "Seul Kupu" od 22. do 25. novembra, a tri dana kasnije zaputiti se za Kumamoto letom preko Fukuoke.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track