DRAGAN BONIĆ PRED MEČ SA MLADIM RADNIKOM: Verujem da možemo do dobrog rezultata u Kupu Srbije!
Foto: AP

IZJAVA

DRAGAN BONIĆ PRED MEČ SA MLADIM RADNIKOM: Verujem da možemo do dobrog rezultata u Kupu Srbije!

Ostali sportovi -

Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je danas, uoči prvog duela sa Mladim radnikom u četvrtfinalu Kupa Srbije, da se radi o specifičnom takmičenju i da veruje u dobar rezultat na domaćem terenu."Kvalitetan su tim i imaju velike ambicije u Kupu Srbije. Znam to jer sam godinama radio u Požarevcu. Dobro poznajem njihove igrače, očekujem zanimljiv dvomeč i povoljan rezultat pred revanš", rekao je Bonić.

Mladi radnik je na ostvaranju Superlige slavio u Novom Pazaru sa 3:0, a Požarevljani su u medjuvremenu doveli bivšeg reprezentativnog tehničara Ivana Kostića umesto Nemanje Stefanovića.

I Pazar je menjao tim od početka sezone, a ove sedmice raskinuta je saradnja se srednjim blokerom Vladimirom Kneževićem. Pre toga su Andrej Tupči i Alen Didović na pozicijama korektora i primača zamenili Hamzu Ouafija i Luku Veličkovića.

"Verujem da ćemo poboljšati prijem servisa i da ćemo biti uigraniji u odnosu na poslednju superligašku utakmicu sa Ribnicom. U narednom periodu, uz još više treninga, bićemo sve bolji i bolji", naveo je Bonić.

Odbojkaška utakmica Novi Pazar - Mladi radnik na programu je sutra od 18 časova u dvorani Pendik.

Kurir sport / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track