NEŠTO SASVIM NOVO: Gajić, Štefanek, Rakočević, Pešić, Jović i ostali šampioni uz Srpsku federaciju kompanijskog sporta!
Foto: OKS

SPORT I REKREACIJA

NEŠTO SASVIM NOVO: Gajić, Štefanek, Rakočević, Pešić, Jović i ostali šampioni uz Srpsku federaciju kompanijskog sporta!

Ostali sportovi -

Sajam sporta u Beogradu privukao je pažnju velikog broja posetilaca.

I dok oni najmlađi uglavnom vreme provode s idolima na brojnim sportskim borilištima, jedan štand privukao je posebnu pažnju onih starijih.

Reč je o novoformiranom savezu, a sa zaposlenima u njemu itekako iskusnom

- Srpskoj federaciji kompanijskog sporta s predsednikom Velizarom Đerićem na čelu.

I nisu samo roditelji zastajali pred štandom da se upoznaju sa programom predstojećih Zimskih igrara na Jahorini, već su tu dolazili i istinski heroji sportske scene u Srbiji - osvajači brojnih medalja s najvećih takmičenja: Davor Štefanek, Zoran Gajić, Dragan Jović, Predrag Peruničić, Igor Rakočević, Željko Tanasković...

1 / 8 Foto: OKS

“Masovnost u sportu je bitna zarad zdravlja nacije, a naša federacija upravo je fokusirana na Igre koje privlače veliki broj zaposlenih u našim uglednim kompanijama. Sportska rekreacija je podjednako bitna kao i profesionalni sport”, jasan je bivši ministar sporta, a sada prvi čovek Srpske federacije kompanijskog sporta Velizar Đerić.

Srpska federacija kompanijskog sporta odmah po osnivanju primljena je u evropsku i svetsku federaciju, a punu podršku ima i Ministarstva omaldine i sporta, Sportskog saveza Srbije, Privredne komore i ostalih bitnih grana sportako-društvene scene u Srbiji.

G. A.

Foto: Goran Anđelković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track