SRPSKA FEDERACIJA KOMPANIJSKOG SPORTA: Veliko interesovanje za Zimske igre na Jahorini!
Foto: SFKS

SAJAM SPORTA

SRPSKA FEDERACIJA KOMPANIJSKOG SPORTA: Veliko interesovanje za Zimske igre na Jahorini!

Ostali sportovi -

Sajam sporta u Beogradu ispunio je očekivanja, kako organizatora iz Sportskog saveza Srbije, tako i izlagača - predstavnika svih sportskih saveza i federacija.

Posebno raduje masovna poseta tokom tri dana trajanja ove manifestacije, a veliko interesovanje viđeno je i na štandu Srpske federacije kompanijskog sporta.

Najmlađa sportska organizacija na Sajmu sporta privukla je pažnju i posetilaca, ali i specijalnih gostiju, pa su se tako s predsednikom Velizarom Đerićem i njegovim saradnicima sastajali istinski šampioni: Davor Štefanek, Zoran Gajić, Željko Tanasković, Igor Rakočević, Dragana Pešić, Đula Mešter, Dragan Jović i mnogi drugi osvajači najsjajnijih medalja s najvećih takmičenja, među njima i paraolimpijci na čelu sa svetskim rekorderom Draženkom Mitrovićem.

Srpska federacija kompanijskog sporta letos je s uspehom organizovala Letnje kompanijske igre u Solunu, a ovoga puta je najavila i Zimske kompanijske igre na Jahorini (4-8. mart 2020).

Tim povodom gost predsednika Velizara Đerića i potpredsednika Budimira Vučinića na štandu Srpske federacije kompanijskog sporta bio je i Nebojša Mitrović, novoizabrani direktor programa za masovnu manifestaciju i rekreaciju Olimpijskog centra Jahorina.

foto: SFKS

"Čast nam je i zadovoljstvo što ćemo na ovoj planinskoj lepotoci, dragulju Republike Srpske, organizovati Prve zimske kompanijske igre. Cilj je da one postanu tradicionalne, baš kao što će to biti slučaj sa Letnjim igrama u Agia Triadi nadomak Soluna. Već sada postoji veliko interesovanje za druženje i rekreativna takmičenja na Jahorini, a zahvaljujući našim domaćinima svi učesnici imaće izvanredne uslove i bogat sportski program", istakao je Velizar Đerić uz zahvalnost na saradnji Nebojši Mitroviću i Dejanu Ljevnaiću, generalnom direktoru Olimpijskog centra Jahorina.

Projave za Zimske kompanijske igre na Jahorini su u toku u prostorijama Srpske federacije kompanijskog sporta.

(G. A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track