PLJUŠTE ČESTITKE SA SVIH STRANA: Vanja Udovičić i Zorana Mihajlović čestitali medalje srpskim tekvondistima!
Foto: Beta

bravo!

PLJUŠTE ČESTITKE SA SVIH STRANA: Vanja Udovičić i Zorana Mihajlović čestitali medalje srpskim tekvondistima!

Ostali sportovi -

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je reprezentativcima Srbije u tekvondu Milici Mandić i Budimiru Krivokući današnje osvajanje bronzanih medalja na Evropskom prvenstvu u olimpijskim disciplinama u Dablinu.

'' Veličinu i snagu srpskog tekvondoa još jednom su pokazali Milica i Budimir koji su osvojili evropske bronzane medalje. Evropski sjaj naših tekvondista je potvrda njihovog kvaliteta, rada, odlučnosti i posvećenosti koji su sada već godinama unazad motiv i uzor za sve nas! Čestitam Milici i Budimiru evropske bronze, kao i njihovim stručnim štabovima i Tekvondo savezu Srbije, sa verom u njihov put i ka olimpijskim odličju'', navodi se u poruci ministra Udovičića.

Medalje srpskim tekvondistkinjama čestitala je i Zorana Mihajlović.

'' Drage devojke, učinile ste nas neizmerno ponosnim! Još jednom ste dokazale da je srpskom ženskom sportu mesto među najboljima, u samom evropskom i svetskom vrhu. Hvala vam i što ste svojim podvizima, zalaganjem i borbenošću najbolji uzori devojčicama u Srbiji. Želim vam puno uspeha u svim narednim sportskim izazovima!'', istakla je Mihajlovićeva, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Kurir sport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja