SBC 25 - REVENGE

KURIR U NOVOM SADU! NOĆ ŠAMPIONA U SPENSU: MMA spektakl kakav nije viđen na ovim prostorima! Jurković osvojio pojas

Ostali sportovi -

Noć šampiona u Novom Sadu! MMA spektakl "SBC 25 - Revenge" kakav nije viđen u Srbiji i regionu.

Deset muških i jedna ženska borba u kojima je publika uživala.

foto: Kurir sport

Nemanja Uverkić je u prvoj borbi u prvoj rundi nokautirao Adriana Radovanovića, zatim je Brazilac Maks Magnum Lima pobedio, takođe nokautom, ali u drugoj rundi, Nenada Avramovića.

Mario Žgela iz Hrvatske dobio je Brazilca Živaga Žibu Franciska, koji je predao borbu zbog povrede u prvoj rundi.

foto: Kurir sport

SPENS je bio na nogama kada je ljubimac publike Nemanja Sledžhamer Kovač iz Sombora jednoglasnom odlukom sudija pobedio Brazilca Antonija Nega Paula.

Brazilac Lukas Ananias nokautirao je Rusa Kirila Tropinina u prvoj rundi, dok je Predrag Bogdanović jednoglasno dobio Kostu Midnajt Silvu iz Brazila.

Četiri borbe vođene su za šampionski pojas.

foto: Kurir sport

Neporaženi Rus Magomedgadži Šanavazov osvojio je naslov u muva kategoriji (do 57 kilograma) pobedom na poene protiv iskusnog Brazilca Žoridsona "Fein" Reis de Souze.

foto: Kurir sport

Somborac Miro Jurković na poene je savladao Brazilca Manoela Fernandesa i osvojio šampionski pojas SBC u srednjoj kategoriji.

foto: Kurir sport

Srpski Džejson Statman - Slobodan Limp Maksimović - izgubio je od Brazilca Džeksona Torteire Loureire na poene u borbi za šampionski pojas u lakoj kategoriji.

foto: Kurir sport

Hrvatski borac Igor Pokrajac osvojio je pojas SBC u poluteškoj kategoriji pošto je tehničkim nokautom u prvoj rundi savladao Brazilca Maikujela Falkaa.

Time je završena spektakularna 25. po redu noć šampiona u organizaciji SBC koja je u Novom Sadu okupila više od 5.000 gledalaca.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track