Veslači u Londonu nemaju dovoljno hrane

Muke veslača u Londonu

Veslači u Londonu nemaju dovoljno hrane

Ostali sportovi -
Veslači se žale da transport do centra za trening traje dugo i da hrane nema dovoljno

Generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije Nebojša Jevremović izjavio je da loš transport i nedovoljno hrane kvare utisak o organizaciji Olimpijskih igara u Londonu. Kako se navodi u saopštenju Veslačkog saveza Srbije, reprezentacija je već tri dana u Londonu i završava pripreme uoči početka takmičenja. "Lep utisak kada je pitanju organizacija u veslačkom-kajakaškom centru u Itonu počeo je da se kvari. Od dela gde smo smešteni do same staze ima oko 12 kilometara, a ta deonica se prelazi za nešto manje od jednog sata", rekao je Jevremović.

On je objasnio da se teško izlazi iz sela, da su rigorozne kontrole duž celog puta, da je na putu gužva, kao i da je loš prilaz stazi.

"To svakako baca mrlju na samu organizaciju. Takođe, hrana u selu je neadekvatna, odnosno, nema je dovoljno. To je veliki propust koji će, nadam se, uskoro biti ispravljen posle primedbi koje ćemo uputiti menadžeru veslačkog takmičenja na Olimpijskim igrama", rekao je Jevremović. Teški četverac Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković, Radoje Đerić, kao i rezerva Marko Marjanović sutra će prisustvovati svečanom otvaranju Olimpijskih igara. Dvojac Nikola Stojić i Nenad Beđik ostaće u veslačko-kajakaškom centru u Itonu da bi se što bolje pripremili za start, jer na stazu izlaze već u subotu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track