NINA RADOVANOVIĆ ZA KURIR IZ ANTALIJE: Nadam se da ću vas obradovati zlatom! KURIR TV
Foto: Bokserski savez Srbije

Balkansko prvenstvo

NINA RADOVANOVIĆ ZA KURIR IZ ANTALIJE: Nadam se da ću vas obradovati zlatom! KURIR TV

Ostali sportovi -

Drugi dan Prvenstva Balkana u boksu, koje se od 10. do 14. decembra održava u turskom letovalištu Antalija, bio je i te kako plodan za srpsku reprezentaciju.

Dve od tri naše dame koje su ušle u ring montiran u luksuznom hotelu “Roks Rojal” u Kemeru, demolirale su svoje rivalke, i to iz zemlje domaćina takmičenja – Turske!

Prvo je Nina Radovanović u muva kategoriji (do 51 kg) sa ubedljivih 5:0 tukla Ajensur Topal, a onda je i Aleksandra Rapaić u srednjoj kategoriji na poene slavila proti Gulizar Kare.

Obe naše takmičarke u finalu će na megdan Bugarkama. Nina protiv Zlatislave Čukanove, a Saška će rukavice ukrstiti sa Melis Junuzovom.

Iskusnija koleginica iz reprezentacije, Nina Radovanović, spremna je za novi izazov, ali i za ono što sledi posle Balkanijade.

"Pozdrav svim čitaocima Kurira i sportnetu. Hvala vam što me pratite. Javljamo se iz Antalije. Pobedila sam svoj prvi meč. Idem u finale gde se borim protiv Bugarske Zlatislave Čukanove. Nadam se da ću se javiti posle još jedne pobede i da ću vas obradovati sa zlatnom medaljom s Balkanskog prvenstva".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track