MOGUĆ NOVI SUPERMEČ IZMEĐU MEKGREGORA I HABIBA! Prvo moraju da savladaju svoje protivnike i da zakažu novu borbu
Foto: AP

SUPERMEČ u najavi

MOGUĆ NOVI SUPERMEČ IZMEĐU MEKGREGORA I HABIBA! Prvo moraju da savladaju svoje protivnike i da zakažu novu borbu

Ostali sportovi -

Zloglasni Irac Konor Mekgregor (31) vraća se u oktagon sledeće godine protiv Donalda Keronea (36), a ako Habib (31) savlada Fergusona (35), opet bi trebali imati najiščekivaniju borbu godine.

Prvi će u oktogon ući prekaljeni Donald Kerone (36) i povratnik Konor Megregor (31) koji najavljuje velike stvari. On je i sam svestan je da i nije u najboljem svetlu otišao u privremenu penziju, a nakon problema sa zakonom želi se ponovo posvetiti sportu. Tako da 18. januara u Las Vegasu sledi pravi spektakl.

Tri meseca kasnije u oktagon će verovatno i Habib Nurmagomedov (31). Verovatno, jer je ovo već peti put da je dogovorena borba između spomenutih protivnika, a po dva je puta otkazao svaki borac. Toniju Fergusonu (35) nije bilo jasno zašto na meč mora čekati do Aprila jer će on po sopstvenom priznanju biti spreman i ranije.

Bilo kako bilo, u novoj godini imaćemo dve spektakularne borbe u oktagonu, a nazire se i treća. Prvi meč Kabib je završio polugom u četvrtoj rundi, a Konor je istakao da mu fokus nije bio na tom meču. 'Zloglasni' Irac sad ima priliku pokazati da je sve bila samo slučajnost ili će ipak morati priznati da je Nurmagomedov jednostavno bolji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track