BIO JE LEGENDA BODIBILDINGA, A DANAS JEDVA HODA: Steroidi su mu URNISALI TELO, ne može bez ŠTAKA I INVALIDSKIH KOLICA
Foto: YT Printscreen

životno ugrožen

BIO JE LEGENDA BODIBILDINGA, A DANAS JEDVA HODA: Steroidi su mu URNISALI TELO, ne može bez ŠTAKA I INVALIDSKIH KOLICA

Ostali sportovi -

Svet profesionalnog bodibildinga je ostao u šoku kada je Roni Koleman, višestruki nosilac titule „najboljeg bodibildera sveta“ na svojim društvenim mrežama objavio da možda više neće moći da hoda.

Koleman je sigurno jedan od najboljih bodibildera svih vremena, jer je nosilac titule „Mister Olimpija“ osam puta za redom. Ipak preko društvenih mreža je objavio da je potrošio 2 mliona dolara na tri operacije koje nisu prošle baš onako kako je očekivao i zbog kojih on sada mora da bude u invalidskim kolicima.

Roni je otkrio da je morao da bude podvrgnut operacijama zato što su godine treninga skoro pa uništile njegovo telo i dovele život u opasnost.

„Smatram da operacije nisu prošle kako treba i da je loš poduhvat hirurga doprineo do toga da ne mogu da stanem na noge. Morate shvatiti da mi nije lako, da je svaka operacija vrlo teška i da jedna košta oko 500.000 dolara. Samo na poslednji tri operacije sam potrošio oko 2 miliona dolara i posle svega ponovo ne mogu da stojim, ali neću se predavati i nastaviću da se borim, uz vašu podršku“, izjavio je Koleman na društvenim mrežama i zahvalio se svim fanovima i prijateljima koji su uz njega.

Za sada nije poznato da li će Koleman morati da ide na još neku operaciju, ali legenda bodibildinga će morati da se povuče iz sveta teretane i treninga, jer trenutno nije u stanju ni da hoda bez kolica. Ipak, njegovi fanovi se nadaju da će Roni ipak uspeti da se izbori sa svojim zdravstvenim problemima i da će opet biti onaj stari.

Ovaj policajac iz Amerike osvojio je osam titula Mister Olimpija i trenutno sa Li Hejnijem drži taj rekord od osam uzastopnih titula. Sa druge strane smatraju ga najčudovišnijim svih vremena.

Posle povlačenja iz sveta bodibildinga 2006. godine kada je izgubio titulu od Džeja Katlera, Koleman se posvetio svom poslu policajca, ali je nastavio da trenira. Međutim, kako nije uzimao više steroide njegovi mišići su spali na normalnu veličinu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track