NEPRAVDA KAKVU SVET NIJE VIDEO! Srbin izubijao čuvenog MMA borca a onda mu sudije UKRALE pobedu (VIDEO)
Foto: Printscreen Twiter

velika šteta

NEPRAVDA KAKVU SVET NIJE VIDEO! Srbin izubijao čuvenog MMA borca a onda mu sudije UKRALE pobedu (VIDEO)

Ostali sportovi -

Srbin koji se bori pod austrijskom zastavom, Aleksandar Rakić doživeo je svoj prvi poraz u UFC kategoriji, a tek drugi u celokupnoj karijeri, iako je u svim parametrima bio bolji rival od Volkana Ozdemira koji nastupa pod švajcarskom zastavom.

Arbitri su prvu rundu dodelili Rakiću koji je u tom delu meča dominirao, a rezultat je prema mišljenju sudija bio 29:28. U naredne dve, daleko ujednačenije runde, sudije su rešile da obe dodele Ozdemiru koji nije u tolikoj meri bio bolji od Srbina. Nakon meča se veliki broj navijačaputem društvenih mreža i poručio kako odluka nije bila poštena te je Aleksandar Rakić nepravedno poražen.

Borio se hrabro Srbin. Dosta je bilo upućenih i primljenih udaraca. Izvesno je da će mu nakon ovoga biti potreban duži odmor, posebno nakon povrede leve noge koju je doživeo u ovom meču. Primio je dosta udaraca u istu, te se ona u potpunosti izdeformisala i natekla pa su lekari morali da reaguju neposredno nakon kraja borbe i obložili je ledom.

Četiri vezane pobede imao je u UFC organizaciji Rakić, padali su redom Barosa, Ledeta, Klarka i Manuvu što ga je lansiralo u sam vrh svetskog MMA.

Ukupno je imao seriju od 12 trijumfa, pošto je poraz doživeo jedino u prvom profesionalnom meču, 15. oktobra 2011. Legendarni Ozdemir je imao totalno drugačiju putanju, bio je u strašnom pošto je gubio od legendi MMA sporta u nizu, najpre je Danijela Kormijea, a zatim i od Antonija Smita i Dominika Rejesa. Vratio se nokautom protiv Ilira Latifija u avgustu ove godine, a sada je savladao i Rakića.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track