NEDELJKO JOVANOVIĆ ZA KURIR O SMS OTKAZU: Dobro sam ja, ima važnijih stvari u životu!
Foto: Starsport©

BURA PRED EVROPSKO PRVENSTVO

NEDELJKO JOVANOVIĆ ZA KURIR O SMS OTKAZU: Dobro sam ja, ima važnijih stvari u životu!

Ostali sportovi -

Rukometna bomba na pola meseca do početka Evropskog prvenstva žestoko je odjeknula u javnosti. Selektor Nenad Peruničić sms porukom je smenio svog pomoćnika Nedeljka Jovanovića.

Odmah su počele da se pojavljuju neproverene informacije o sukobu na relaciji selektor - pomoćnik, išlo se i dotle da nije "prihvaćen autoritet i hijerarhija", pa smo iz prve ruke saznali šta se zapravo izdešavalo posle te famozne utakmice sa Austrijom, koju su "orlovi" izgubili sa 32:30. Nedeljko Jovanović otkrio je za Kurir kako je došlo do prekida saradnje.

foto: Starsport©

- Da bude jasno, nismo se zakačili. Posle te utakmcie sa Austrijom zvao sam Peruničića i nije mi se javljao. Posle toga mi je poslao sms poruku i to je to - kaže Jovanović, koji se pomirio sa ovakvom situacijom:

- To je njegova odluka. Samo je način nekorektan prema meni, prema rukometu, pa i prema njemu samom. Pogotovo što se sve dešava pred ovo prvenstvo.

Nedeljko Jovanović poručuje i da mu nije teško pala činjenica da više nije pomoćnik selektora.

- Dobro sam ja, ima važnijih stvari u životu! Želim im svu sreću na Evropskom prvenstvu, navijaću za njih naravno, kao i dosad.

foto: Starsport©

Rukometno prvenstvo Evrope se ove godine održava u Austriji i Švedskoj od 9. do 26. januara. Srbija će mečeve prve faze igrati u Gracu. Orlovi će tu stici 6. januara, tri dana pre meča sa Belorusijom, zatim sledi meč sa Crnom Gorom 11. januara, dok je poslednji meč grupe sa Hrvatskom 13. januara.

Pripreme Besplatno na Egipat Muška rukometna reprezentacija Srbije odigraće u subotu i nedelju dve prijateljske utakmice sa Egiptom, najpre u Beogradu, a zatim i u Nišu. Utakmica u Beogradu igra se u SC Voždovac, u subotu od 18.00, a ulaz je slobodan uz pozivnicu, koja se može podići na blagajni SC Voždovac na dan utakmice.

(G. Filipović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track