AU, ŠTA ČOVEČE URADI OD SEBE! Mekgregora nije bilo u javnosti skoro godinu dana, a onda je objavio OVU sliku! FOTO
Foto: AP

NEPREPOZNATILJIV!

AU, ŠTA ČOVEČE URADI OD SEBE! Mekgregora nije bilo u javnosti skoro godinu dana, a onda je objavio OVU sliku! FOTO

Ostali sportovi -

Konor Mekgregor se nije pojavljivao u javnosti od oktobra 2018-godine i čuvene borbe sa Rusom Habibiom Nurmagovedovim.

Međutim, posle više od godinu dana Konor je objavio sliku na društvenim mrežama koja je šokirala sve njegove fanove i čitavu javnost.

Naime, Mekgregor ima ogromne mišiće, njegove ruke izgledaju nesrazmeno sa telo, što svedoči da je Irac prvenstveno radio na snazi.

U komentarima ispod slike moglo se pročitati i videti sve i svašta, a pre svega fokus je bio na njegovu nepokretljivost i okretnost koja će mu nedostajati nakon što se ovoliko ''napucao.''

- Vrlo brzo će ostati bez goriva sa tolikim mišićima - rekao je jedan od korisnika. Sledeći je dodao "da mu toliki mišići neće pomoći sa izdržjivosti".

Christmas Day at home ❤️ ☘️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Još jedan od njih je ironično dodao:

- Da! To treba da reši problem sa kondicijom.

Od kada ima 77 kilograma Mekgregor ima mešovite rezultate. Predsednik UFC-a Dejna Vajt je rekao da Irac mora da savlada Keronea ukoliko želi da oživi karijeru:

- Trenirao je baš jako i spremao se za ovaj trenutak. Problem je što kada čovek ima sto miliona, ne samo u borilačkim sportovima nego i u ostalim, da je mlad, poznat i neverovatno bogat, pa je teško da nastavi da trenira kao ostali momci. To se definitivno desilo sa Konorom. Mislim da je on u tački gde shvata da mora da reaguje. Pobeda nad Keroneom je od krucijalnog značaja u njegovoj karijeri sada, ali i za budućnost. On to posmatra veoma ozbiljno, želi da ostane aktivan. Zbog toga se održava na 77 kilograma i nadamo se da ćemo gledati još tri godine dobrih borbi u kojima je akter - rekao je Vajt.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track