Rukometaši prijateljski oljuštili Britance 41:18
Foto: BETA

provera

Rukometaši prijateljski oljuštili Britance 41:18

Ostali sportovi -
"Momci su savesno odradili posao, dali su sve od sebe. Niko nije tražio izmenu, svi su radili kako treba, što je dobro za trenera, jer ne može da se isproba sve", rekao je selektor Vuković

LONDON - Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković kaže da je zadovoljan kako je njegova ekipa pristupila poslednjem pripremnom meču pred Olimpijske igre u Londonu, rekavši da je tim savesno pristupio utakmici sa Velikom Britanijom, koju je dobio 41:18.

"Momci su savesno odradili posao, dali su sve od sebe. Niko nije tražio izmenu, svi su radili kako treba, što je dobro za trenera, jer ne može da se isproba sve...Gledali smo snimak utakmice sa Španijom i rešili smo da isprobamo sve", rekao je Vuković posle utakmice.

Meč je odigran u dvorani Bakarna kutija (Copper Box), koja je sagrađena za Igre. Osim roze boje, koja je zaštitni znak Igara, stolice u hali su ofarbane u šest različitih boja. Prema nepotvrđenim informacijama, karte za rukomet su prve rasprodate.

"Hala je stvarno odlična, a momci kažu da je podloga dobra i mekana. Odlično je što će biti puno publike", rekao je Vuković.

Pivot Alem Toskić kazao je da je tim morao da odigra jednu utakmicu u hali da bi je "osetio", a kazao je i da je zadovoljan pristupom ekipe.

"Ovo nam je bila poslednja proba i morali smo da odigramo jedan meč ovde, da osetimo halu, koja je "ekstra". Najvažnije je da se niko nije povredio. Britanija i mi ne možemo da se poredimo, ali smo i pored toga odradili ozbiljno i predano. Sada nam ostaje tri dana da se spremimo za Španiju", rekao je Toskić.

Golman Darko Stanić rekao je visok rezultat posledica i dobre igre u početku meča. "Ne bi bilo ovoliko razlike da nismo u prvih 15 minuta odigrali ozbiljno i pokazali ko je ko", rekao je Stanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track