Najnovije vesti

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL

POSLEDNJE PRIPREME ZA EP! Sparing Delfina sa Crnogorcima za srećan put! KURIR TV

Ostali sportovi

Vaterpolisti Srbije odradili su poslednji trening pred put u Budimpeštu gde ih od 12. do 26. januara.

Od specijalnog izveštača Kurira - Gojka Filipovića! 

Srpske vaterpolistkinje su u petak u večernjim časovima stigle u Budimpeštu, smestile se u hotel na Trgu heroja i danas će već imati dva treninga. Njihovo takmičenje počinje u nedelju, a Srbija igra sa jakom ekipom Grčke.

1 / 5 Foto: Gojko Filipović

Što se vaterpolista tiče, oni će u nedelju tek krenuti put Budimpešte, a očekuje se da između 13 i 14 časova budu smešteni u staroj bazi u hotelu na Margit Sigetu. 

Nakon današnjeg treninga gost srpske vaterpolo reprezentacije bio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji je našim Delfinima poželeo srećan. Vaterpolisti su mu uzvratili poklonom u vidu lopte sa potpisima svih igrača. 

1 / 3 Foto: Gojko Filipović

Vaterpolisti Srbije dobili su poklon i od VK Vojvodine. Naime, ovaj klub im je darova tortu kojom su se počastili svi prisutni. 

Na spisku selektora Dejana Savića našli su se sledeći vaterpolisti. 

Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Sava Ranđelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Solnok), Nemanja Vico (Trisetina), Milan Aleksić (Barseloneta), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović ( Olimpijakos), Branislav Mitrović OSC.

- Ovo je naš najjači sastav u ovom trenutku. U petak putujemo u Novi Sad gde ćemo trenirati sa Crnom Gorom. U subotu je predviđen i susret sa medijima a dan kasnije odlazimo u Budimpeštu sa ciljem da ostvarimo što bolji plasman - prenosi sajt Vaterpolo saveza Srbije reči Dejana Savića.

Kurir sport 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...