izjave

VATERPOLISTI SRBIJE JEDNOGLASNI PRED START EP: Svesni smo očekivanja navijača, ali neće biti lako! KURIR TV

Ostali sportovi -

Vaterpolisti Srbije spremni, zdravi i odlično raspoloženi udaraju poslednji glanc na pripremama za Evropsko prvenstvo u Budimpešti.

Od specijalnog izveštača Kurira - Gojka Filipovića!

Put glavnog grada Mađarske kreću sutra, a danas su u Novom Sadu odradili još jedan u nizu treninga, zajedno sa reprezentativcima Crne Gore.

Javnost kao i uvek očekuje najbolje vesti i novo zlato, a posle četiri uzastopna zlata, golman Gojko Pijetlović kaže da su svi u timu svesni takvih očekivanja.

- Svi pređašnji uspesi nas obavezuju na tako nešto, ali cilj je jedno, a to u kakvoj ćemo formi biti i kako ćemo ući u takmičenje je drugo. Imamo iskustva u ovim stvarima, znamo kako se igraju utakmice i mislim da ćemo biti spremni za to što nas očekuje - kaže naš čuvar mreže, pa dodaje:

- Znamo ko su nam protivnici, znamo ko nam je potencijalni rival u četvrtfinalu. Sve je otvoreno, pred nama je još jedno takmičenje sigurno fizički zahtevno i neizvesno.

Od VK Vojvodina, koji je bio domaćin vaterpolistima prethodnih dana, stigla je i torta u obliku vaterpolo terena sa trobojkom i natpisom Srbija. I dok su se igrači bavili sečenjem poslastice, prišunjao im se selektor Dejan Savić "ukrao" gol, pa poručio Pijetloviću:

- I ovde bi primio gol!

Salve smeha, kako od golmana tako i od ostalih samo su potvrda da je atmosfera u timu vrhunska i da svi zajedno imamo pravo da od Delfina očekujemo još jedan vrhunski rezultat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track