KURIR U BUDIMPEŠTI! BITI ILI NE BITI SA HRVATSKOM: Za naše devojke ne postoji Srpska nova godina
Foto: Kurir Sport/Gojko Filipović

SLEDE ODLUČUJUĆI MEČEVI

KURIR U BUDIMPEŠTI! BITI ILI NE BITI SA HRVATSKOM: Za naše devojke ne postoji Srpska nova godina

Ostali sportovi -

Selektor srpskih vaterpolistkinja Dragana Ivković smtra da naša reprezentacija ima velike šanse da se domogne četvrtfinala Evropskog prvenstva u Budimpešti.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Budimpešte - Gojka Filipovića

Naše devojke doživele su dva ubedljiva poraza na startu takmičenja u Grupi A, prvo od Grčke (7:26), a danas i od Rusije (2:27).

Međutim, od tih mečeva se nije mnogo ni očekivalo. Predstojeći dueli sa Hrvatskom (sreda, 16:00) i Slovačkom (petak, 17:30) predstavljaće direktne okršaje za četvrto mesto u grupi, poslednje koje vodi u nokaut fazu.

"U utorak imamo dva treninga sa Francuskom. Sa Hrvatskom igramo u sredu. To je, realno, utakmica za koju smo se spremali. Hrvatska i Slovačka su selekcije u našem rangu. U tim utakmicama tražimo prolaz dalje", kaže Dragana Ivković i dodaje:

"Imamo šanse. Znamo selekciju Hrvatske, sretali smo se njima. Činjenica da oni mnogo ulažu u ženski vaterpolo poslednjih godina, ali i mi smo krenuli sa ozbiljnim radom. Šanse su nam velike".

Upitana da li u ponedeljak uveče igračima mogu malo da predahnu i dočekaju Srpsku novu godinu, selektor Dragana Ivković odgovara:

"Nismo ni znale koji je datum. U deset u krevet"!

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track