PERUNIČIĆ PONOSAN UPRKOS PORAZU OD HRVATSKE: Igrači su pokazali srce i karakter! Ovo nije kućna varijanta
Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

PREVIŠE GREŠAKA

PERUNIČIĆ PONOSAN UPRKOS PORAZU OD HRVATSKE: Igrači su pokazali srce i karakter! Ovo nije kućna varijanta

Ostali sportovi -

Selektor srpskih rukometaša Nenad Peruničić video je mnogo grešaka u igri svojih izabranike protiv Hrvatske, ali smatra da su pokazali srce i karekter.

Srbija je i u trećem meču na Evropskom prvenstvu doživela poraz, Hrvatska je pobedila 21:24.

"Čestitike gospodinu Červaru, njegovom timu i stručnom štabu. Jako je teško 60 minuta igrati protiv ekipe koja je ovog kvaliteta i koja ide na medalju. Ako se previše trošite, pogotovo u odbrani da biste stvorili šansu, a onda dopustite previše izgubljenih lopti, protiv jednog takvog igrača kao što je Duvnjak koji ih je uvlačio konstatno u sredinu, onda ne možete pobediti na kraju. A rekli smo da to ne sme da se desi. Menjao sam leve bekove i pravili su istu grešku, presečen pas protiv jedne ovakve ekipe... To ne sme da se dešava", rekao je Peruničić i nastavio:

"Mislim da smo pokazali srce, karakter. Danas smo pre svega igrali zbog nas. Ovo nije prvi put da na strani pokazujemo i srce i veliku borbu. Ova ekipa nije sigurno kućna varijanta. Gde god ode, želi da igra i da se nadmeće puna srca. Ponosan sam na njih. Znam da im je teško i ovakva situacija uz veliku želju nije dovoljna da se ode dalje. Drago mi je da smo protiv ovakvog protivnika prikazali najbolju utakmicu".

(RSS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track