HRVATI PRESREĆNI POSLE POBEDE NAD ORLOVIMA: Ne možeš na Srbe sa 80 odsto! Slomili smo ih kao i Crnogorce
Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

A NIŠTA IM NIJE ZNAČILO

HRVATI PRESREĆNI POSLE POBEDE NAD ORLOVIMA: Ne možeš na Srbe sa 80 odsto! Slomili smo ih kao i Crnogorce

Ostali sportovi -

Utakmica između rukometaša Srbije i Hrvatske nije imala takmičarski značaj, ali se "kauboji" nisu čuvali za sledeću fazu, igrali su najbolji i tek posle 40. minuta slomili otpor "orlova".

Golman Marin Šego je blistao pred golom.

"Retko kad prebrojim odbrane, osim kad ih imam jednu, dve. Odlična atmosfera, fatanstični navijači. Hvala ovim ljudima što su došli iz cele Hrvatske samo zbog nas. Priželjkivali smo lakšu utakmicu, ali kad igraju Srbija i Hrvatska ne može da bude lako. Oni nisu u formi, ni pre turnira nii za vreme turnira, ali su danas pokušali da nas pobede. Mi smo ipak uspeli da pobedimo", rekao je Šego.

Luka Cindrić kaže da "kauboji" nisu dobro ušli u meč.

"Nismo ušli u utakmicu onako kako smo hteli. Mislim da je ovo pokazatelj da ne možemo protiv jedne ovakve ekipe sa 80 odsto da uđemo u meč, odnosno ako nismo potpuno spremni. Drugo poluvreme smo se sabrali, iskoristili smo Šegu koji je odlično branio i na kraju smo zasluženo pobedili. Bolje da nam se kriza dogodila sada nego kasnije kad ulog bude veći. Sabrali smo se na poluvremenu i najbitnije je da smo na kraju pobedili", ocenio je Cindrić.

David Mandić je povukao paralelu između večerašnje i pobede nad Crnom Gorom.

"Pobedili smo istim receptom kao i protiv Crne Gore. Prvo poluvreme smo odigrali katastrofalno, a u drugom se probudili. Na poluvremenu u svlačionici smo rekli: 'Hoćemo li igrati ili nećemo?!'. Odigrali smo fenomenalno drugo poluvreme na krilima fantastične publike koji nam je davala vetar u leđa. Skidam im kapu na tome. Ovo nikad u životu nisam doživeo", rekao je Mandić.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track