SLUČAJ KOJI JE POTRESAO AMERIKU: NFL igrač imao je naizgled savršen život, a niko nije znao da UBIJA ljude! (VIDEO)
Foto: Profimedia

TRAGIČNA SUDBINA

SLUČAJ KOJI JE POTRESAO AMERIKU: NFL igrač imao je naizgled savršen život, a niko nije znao da UBIJA ljude! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Prošlo je manje od tri godine od smrti NFL zvezde Arona Hernandza, a njegov slučaj je ponovo u centru pažnje.

Razlog je objavljivanje dokumentarnog serijala o njemu od naslovom: "Ubica iznutra: Um Arona Hernandeza".

Aron Hernandez je bio zvezda Nju Ingland Pejtriotsa i, gledano sa strane, imao je savršen život. Imao je zagarantovanu zaradu od 40 miliona dolara, prelepu verenicu, ćerkicu...

foto: Profimedia

Međutim, kada se klupko odmotalo, njegov život je bio sve samo ne bajka.

Zapravo, Aron je vodio dvostruki život!

Kada nije imao obaveze u klubu i kada nije bio u krugu porodice, on je konzumirao drogu, imao seksualne odnose sa muškarcima i ubijao ljude! Za druženje sa kriminalcima i bahanalisanje imao je poseban stan.

foto: Profimedia

Klupko je počelo da se odmotava 2013. godine kada je pronađen leš Odina Lojda, dečkom Aronove verenice. Hernandez je proglašen krivim za ubistvo, jer su dokazi bili neoborivi!

I dok mu je suđeno za smrt Lojda, optužen je za još dva ubistva.

Dvojica muškaraca ubijena su u automobilu dok su čekali na semaforu, a da je to učinio Aron, otkrio je njegov prijatelj, inače osuđivani kriminalac Aleksander Bredli, kome je, kako je sam rekao, Hernandez pucao u lice kao upozorenje da ne progovori.

Bredli je ipak progovorio i izjavio da je to dvostruko ubistvo Aron izvršio samo zato što ga je jedan od te dvojice polio pićem u diskoteci!

Porota nije poverovala Bredliju, pa je Hernandez oslobođen tih optužbi, ali je javnost bila uverenja da je slavni sportista kriv.

Aron Hernandez je oduzeo sebi život u zatvoru 19. aprila 2017. godine, nekoliko dana pošto je jedna novinarka u televizijskoj emisiji pričala o njegovim homoseksualnim sklonostima.

Aronova porodica je njegov mozak donirala u medicinske svrhe, jer se sumnjalo da boluje od CTE, hronične traumatične encefalopatije, koji pogađa igrače američkog fudbala, što je mogao da bude uzrok njegove agresije.

Lekarka koja je secirala Aronov mozak na predstavljanju rezultata je rekla da slučaj kao što je njegov nikada nije videla i da je mozak Hernandeza bio oštećen na način koji bi ukazivao na to da je decenijama stariji nego što je bio. U trenutku smrti, Hernandez je imao samo 27 godina. Ali, pošto je podneo žalbu na presudu za ubistvo, a zatim preminuo, po zastarelom zakonu u Masačusetsu, pred zakonom više nije kriv za ubistvo za koje je osuđen. Umro je kao nevin čovek 2017, ali je ceo slučaj izazvao toliko pažnje, da je zbog Hernandezove "nevinosti" taj zakon ukinut prošle godine, a on opet dobio status ubice osuđenog na doživotnu.

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track