NASTAVILA SE VATERPOLO LIGA SRBIJE POSLE DVOMESEČNE PAUZE: Novi Beograd rutinski savladao Taš!
Foto: Privatna Arhiva

BRAVO

NASTAVILA SE VATERPOLO LIGA SRBIJE POSLE DVOMESEČNE PAUZE: Novi Beograd rutinski savladao Taš!

Ostali sportovi -

Posle dvomesečne pauze nastavljeno je takmičenje u Prvoj A vaterpolo ligi Srbije. Novi Beograd je iako značajno oslabljen, zbog povreda i bolesti, i sa samo 11 raspoloživih igrača, rutinski slavio protiv Taša, dobivši sva četiri perioda igre.

U I četvrtini, kada su ekipe najsvežije pokazala se razlika u kvalitetu. Novi Beograd je dobio ovaj period sa 4:0 i tako sebi značajno olakšao posao u nastavku utakmice. Prvi napad novobeograđana realizovao je povratnik u tim, posle povrede i operacije oka Petar Tomić, golom na isteku igrača više za svoj tim. Na 2:0 povisio je Nikolov, da bi na 3:0 povisio Filipović iz peterce, a zatim i na 4:0 sa igračem više.

II četvrtinu Novi Beograd je dobio sa 4:3, a glovi su padali gotovo neizmenično. Prvo su gosti smanjili na 4:1, preko D. Janjića, da bi zatim domaći postigli dva gola za 6:1, preko Filipovića i Negusa. Do kraja četvrtine igralo se gol za gol. Za goste su golove postigli D. Janjić i Jovanić, a za domaćina Bašica i Žeželj.

1 / 9 Foto: Privatna Arhiva

U III četvrtini viđeno je čak 9 golova, a Novi Beograd je ponovo bio bolji, ovog puta sa 5:4. Razlika se tokom četvrtine kretala između 4-5 golova u korist domaćina, ali su domaći završili četvrtinu sa dva gola i tako na poslednju pauzu otišli sa najvećom razlikom do tada od 6 golova. Strelci za domaćina bili su Živković, Nikolov i Tomić po dva, a za goste, Janjić, Jovanić, Bucalo i Aleksić.

Blizu je Novi Beograd bio da i IV četvrtinu dobije sa nulom, posle dva gola Nikolova i jednog Filipovića, ali gosti su golom na 1:15 pre kraja utakmice preko Aleksića postavili konačan rezultat od 16:8.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track