FUTSAL U ŽIŽI: Španija pada u paklu Čaira! Spektakl u Nišu
Foto: FSS

ludnica!

FUTSAL U ŽIŽI: Španija pada u paklu Čaira! Spektakl u Nišu

Ostali sportovi -

Samo 6.000 najsrećnijih moći će da gleda futsal spektakl u dvorani Čair.

Srbija i Španija u direktnom duelu odlučuju ko ide na Svetsko prvenstvo, a ko će morati u baraž za najveće planetarno takmičenje.

Velike pobede protiv Ukrajine i Francuske dovele su „orlove“ na korak od čuda i plasman na Mundijal. Za to je potrebno da padne svetski šampion. Uz sebe će naši futsaleri imati i podršku krcate dvorane, što može da bude prednost u meču s moćnim rivalom.

- U meč sa Španijom ulazimo bez straha! Biće to pravi duel za uživanje - poručio je odlični Jovan Lazarević. Našoj reprezentaciji odgovara i nerešen rezultat protiv „furije“, ali potrebno je biti realan i reći da su Španci favoriti.

- Imamo mogućnost da nadmašimo sebe i savladamo veliku Španiju. Hvala navijačima na velikoj podršci, Niš uvek bodri reprezentaciju i volimo da igramo u punom Čairu - rekao je Goran Ivančić, selektor Srbije.

Šok u grupi A Ako izgubimo - baraž sa Fincima!

Neverovatni rezultati u grupi A kvalifikacija za Mundijal! Moćna Italija odigrala je samo 2:2 protiv selekcije Finske (koja je i sa Portugalom odigrala 2:2) i na taj način ostala i bez plasmana u baraž! Finci će u doigravanje i čekaju poraženog iz meča koji se igra u Nišu. Italija je promašila dva penala, veliki broj prilika i na kraju je ostala bez šanse da se bori za mesto na velikom takmičenju.

M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track