Ilić: Momci izveslali najbržu trku ove sezone
Foto: KURIR

Olimpijske igre

Ilić: Momci izveslali najbržu trku ove sezone

Ostali sportovi -
Selektor veslačke reprezentacije Srbije Nebojša Ilić zadovoljan je rezultatom dvojca bez kormilara u sastavu Nikola Stojić i Nenad Beđik, koji je zauzeo četvrto mesto u kvalifikacijama

LONDON - Selektor veslačke reprezentacije Srbije Nebojša Ilić rekao je danas u Londonu da je zadovoljan rezultatom dvojca bez kormilara u sastavu Nikola Stojić i Nenad Beđik, koji je zauzeo četvrto mesto u kvalifikacijama.

Njih dvojica će šansu za polufinale morati da potraže u repesažu koji se vozi u ponedeljak, 30. jula. "U veoma teškim uslovima na stazi izveslali su svoju najbržu trku ove sezone. Ipak, to nije bilo dovoljno za direktan plasman u polufinale u ubedljivo najjačoj grupi kvalifikacija u kojoj su Novozelanđani postavili novi svetski rekord, dok su Poljaci iznenadili fenomenalnim rezultatom. Ostaje nam dan odmora da se što bolje pripremimo za repesaž", kazao je Ilić posle trke.

Takmičenje na OI u ponedeljak počinje i srpski četverac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić, Goran Jagar, Miljan Vuković, Radoje Đerić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track