DONČIĆ I KARABATIĆ UĆUTKALI AMERE: NFL zvezda tvrdi da bi sa Lerbonom u timu uzela olimpijsko zlato u rukometu
Foto: AP

NEREALNO

DONČIĆ I KARABATIĆ UĆUTKALI AMERE: NFL zvezda tvrdi da bi sa Lerbonom u timu uzela olimpijsko zlato u rukometu

Ostali sportovi -

Amerikanci su u jednom šouu izneli tvrdnju da bi sa košarkašem Lejkersa Lebronom Džejmsom i bivšim kvoterbekom Džejom Katlerom osvojila zlatnu rukometnu medalju na Olimpijskim igrama.

Katlerom je prije nekoliko dana rekao da razmišlja da se sa 36 godina počne baviti rukometom i pokuša da se sa reprezentacijom kvalifikuje na Olimpijske igre.

"Čuo sam da se taj rukomet igra na Olimpijskim igrama i mislim da bih bio dobar u tom sportu. Igra se s malom loptom kojom se okolo dodaješ i onda je baciš u gol. To je kao dvoranski fudbal (futsal), osim što se igra rukama", rekao je Katler.

"Koliko je igrača igra, osam, je li tako? Ja mislim da biste ti, Lebron i Patrik Mahoms sami protiv bilo kojih osam igrača iz drugih zemalja osvojili zlato", odgovorio mu je voditelj, a Katler je nastavio:

"Mislim, pogledajte taj sport. Sve ekipe pred gol stavljaju neke stare tipove koji na pamet dižu ruke kad lopta ide prema njima. Nekad ih pogodi, nekad ne. Ma, moram ući u reprezentaciju".

Voditelji su se uključili u raspravu bi li Sjedinjene Države s Katlerom u postavi mogle osvojiti zlatnu medalju u rukometu na Olimpijskim igrama. Jedan se složio i rekao da bi on odmah ušao u tim sa Katlerom i Lebronom.

"Jeste li ikad čuli nekog osmogodišnjaka da kaže da se želi baviti rukometom? Ja sam siguran da je taj sport negde na Zemlji popularan. Ko se bavi rukometom? Oni koji nisu uspeli u fudbalu, NFL-u ili košarci", rekao je jedan od voditelja.

Raspravu su videli Nikola Karabatić i Luka Dončić. Francuski reprezentativac je poručio Katleru da će mu on dati zlatnu medalju ako ga pobedi, a Dončić je rekao da nemaju pojma koliko je rukomet težak sport.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track