BRAVO, MAJSTORE! Dve medalje Ognjenu Zlatiću na Atletskom mitingu u Moskvi!
Foto: AP

SJAJNO!

BRAVO, MAJSTORE! Dve medalje Ognjenu Zlatiću na Atletskom mitingu u Moskvi!

Ostali sportovi -

Kadet Vojne akademije Ognjen Zlatić osvojio je zlatnu medalju u disciplini 200 metara i bronzanu medalju u disciplini 60 metara na Drugom bilateralnom kadetskom atletskom mitingu u Moskvi, dok je osam kadeta Vojne akademije postiglo svoje lične rekorde.

Takmičenje je održano u dvorani Centralnog sportskog kluba armije (CSKA) u Moskvi, a sportiste su ohrabrili i poželeli im sjajne rezultate svetski prvak u disciplini 110 metara sa preponama kapetan Sergej Šubenkov i trostruka svetska prvakinja u skoku u vis kapetan Marija Lasickene.

Takmičenje je realizovano u 14 disciplina. Delegaciju Vojne akademije predvodio je pukovnik Slađan Veljković, načelnik Centra za vojni sport.

Inače, sportski susret kadeta naše Vojne akademije i kadeta Visoko-školskih vojnih ustanova Ministarstva odbrane Ruske Federacije otvorio je zamenik ministra odbrane Ruske Federacije general armije Nikolaj Pankov, a u ime Ministarstva odbrane Srbije učesnicima i gostima obratio se pukovnik Budimir Gajić, izaslanik odbrane u Ruskoj Federaciji.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track