SRPSKI VATERPOLISTA SA FILMSKOM LJUBAVNOM PRIČOM: Ženu upoznao u školi, a naslednici dao staro srpsko ime
Foto: AP

fantastično

SRPSKI VATERPOLISTA SA FILMSKOM LJUBAVNOM PRIČOM: Ženu upoznao u školi, a naslednici dao staro srpsko ime

Ostali sportovi -

Reprezantativac Srbije u vaterpolu Dušan Mandić pre nekoliko meseci je sa suprugom Slađanom dobio ćrtku Lenku, sa kojom provodi svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkom.

- Slađa i ja smo se dogovorili da ćerkici damo staro srpsko ime Lenka, koje ima predivnu simoboliku, ona koja je sjajna i blistava i ona koja unosi sreću u dom. Svojim osmehom i zagrljajem već uspeva da me pridobije iako je još mala, tek četiri meseca ima. Ne sumnjam u to da ću biti slab na nju. Za muškarca nema ništa lepše nego biti otac jedne nežne devojčice - kaže Dušan, koji je prisustvovao porođaju:

foto: Instagram

- Stigao sam u Beograd nekoliko dana pre predviđenog termina za porođaj. Moj klub Pro Reko je otišao na pripreme u Ameriku, a ja sam na svu sreću dobio nekoliko dana slobodno. Brinuo sam da li ću stići na vreme, međutim Lenka se rodila tačno u terminu. Smenjivale su mi se suze i smeh. Presrećan sam što sam imao priliku da prisustvujem porođaju jer osećaj je predivan i to je nešto što se celog života pamti. Takođe je i Slađi značilo moje prisustvo, tako da smo spojili lepo i korisno.

Vaterpolista Pro Reka kaže da su on i supruga od početka ozbiljno ušli u vezu.

- Od početka smo pristupili veoma ozbiljno vezi, zajedno smo učili istu školu, kasnije smo upisali isti fakultet. Sve se razvijalo postepeno, a mi smo jedno drugom bili najveća podrška sve vreme. U Dušanu sam prepoznala osobu koja mi je najbolji prijatelj i smatram da je dobra komunikacija najvažnija u vezi, kasnije i u braku. Veoma je brižan muž i otac. Najlepši period odrastanja smo proveli zajedno i verujem da nas tek očekuju lepe stvari u budućnosti - kaže Slađana.

Zbog profesionalnih obaveza Dušan je često van Srbije:

- Svaki profesionalni sportista zna koliko je teško ostaviti porodicu i otići na pripreme ili takmičenje. Pogotovo mi je krivo kada propustim nešto novo u odrastanju deteta. Ali s druge strane upravo Lenka i Slađa mi daju energiju da istrajem. Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track