SLEDI NOVA BURA U PARTIZANU: Legendarni golman dobio dokument sa kojim kreće u žestoku BORBU
Foto: Zorana Jeftić

CRNO-BELI NA PREKRETNICI

SLEDI NOVA BURA U PARTIZANU: Legendarni golman dobio dokument sa kojim kreće u žestoku BORBU

Ostali sportovi -

Legendarni vaterpolista Aleksandar Šoštar poručuje da je dobio Rešenje Gradskog sekretarijata za sport koji mu daje za pravo da nastavi legitimnu i legalnu borbu za Partizan.

Šoštar je početkom decembra na sednici Skupštine VK Partizan smenjen sa mesta predsednika Upravnog odbora, kao i predsednik Skupštine Zoran Avramović. Obojica su podneli zahtev gradskoj inspekciji i nadležnom Ministarstvu omladine i sporta da ispitaju ceo slučaj.

Šoštar je zatim krajem decembra rekao da je gradska inspekcija proglasila sednicu Skupštine VK Partizan od 2. decembra neregularnom, iz čega ishodi da su sve njene odluke nevažeće, kao i one koje su donesene naknadno.

Šoštar je danas dobio važan dokument kao jak adut u borbi - Rešenje Gradskog sekretarijata za sport kojim je potvrđen Zapisnik sa sednice Skupštine VK Partizan do trenutka kada je sednica prekinuta. Šoštar i Avramolvić su napustili sednicu, "pučisti" su je nastavili i doneli odluke o smenjivanju Šoštara i Avramovića. U međuvremenu, samoproklamovana uprava Partizana je nastavila da radi, za sportskog direktora postavljen je legendarni golman Denis Šefik, a jedan od članova nove uprave je slavni kapiten fudbalera crno-belih Saša Ilić. Međutim, posle današnjeg Rešenja Gradskog sekretarijata za sport sve odluke donete posle prekinute sednice Skupštine VK Partizan nisu važeće. "Treba da procenimo, najpre, kolika šteta je načinjena od tog dana. Mada, šteta koja je već učinjena je ogromna, mnogi igrači su otišli, klub je pred ispadanjem iz Prve regionalne lige", rekao je Šoštar za MONDO. Nova uprava je zakazala sednicu Skupštine za sutra.

I dok se vaterpolisti crno-belih bore za opstanak u regionalnoj ligi, na višim nivoima sledi nova bura.

(MONDO)

POGLEDAJTE BONUIS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track