PRED NOVE BORBE PRIJEM KOD VUČIĆA: Srbija ponovo zemlja boksa
Foto: Tanjug

Prvi čovek svetskog boksa u Beogradu

PRED NOVE BORBE PRIJEM KOD VUČIĆA: Srbija ponovo zemlja boksa

Ostali sportovi -

Svetsko prvenstvo u Srbiji 2021. godine biće najbolje u istoriji, najavio predsednik Svetske bokserske federacije Mostasan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je juče prvog čoveka Svetske bokserske federacije (AIBA), Marokanca Muhameda Mostasana, i prvog čoveka Bokserskog saveza Srbije Nenada Borovčanina, povodom Svetskog prvenstva, koje će naredne godine biti održano kod nas.

Srbija je nedavno u Budimpešti dobila organizaciju Svetskog prvenstva, a prvi čovek AIBA kaže da je to bila prava odluka.

- Impresioniran sam Srbijom, predsednikom Vučićem, Borovčaninom, ministrom Udovičićem. Srbija je zemlja sporta, država je uz boks i verujem da će Svetsko prvenstvo sledeće godine biti najbolje u istoriji. Na licu mesta sam se uverio da nas očekuje sjajna promocija bokserskog sporta u Beogradu - rekao je Mostasan Tanjugu i konstatovao da mu je posebno zadovoljstvo bilo da vidi srpske bokserske legende (Mirko Puzović, Tadija Kačar, Dragomir Vujković, prim. aut.).

Mostasan je u Beogradu bio zajedno sa jednim od najbližih saradnika Umarom Kremlevom, direktorom Bokserskog saveza Rusije i velikim prijateljem Srbije. Obojica su bili iznenađeni koliko Aleksandar Vučić poznaje boks.

G. F.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track