VRBAS ĆE VIDETI SRPSKOG ČELIKA: Veliki MMA spektakl! Svetske zvezde u REVENGE kavezu
Foto: Printscreen

U SUBOTU 14. MARTA

VRBAS ĆE VIDETI SRPSKOG ČELIKA: Veliki MMA spektakl! Svetske zvezde u REVENGE kavezu

Ostali sportovi -

Sitno brojimo do prvog gonga MMA spektakla koji nas očekuje u Vrbasu u organizaciji SBC-a.

Svetske zvezde mešovitih borilačkih veština učestvovaće u vrhunskom internacionalnom MMA spektaklu koji će biti održan u Sportskoj hali CFK u Vrbasu 14. marta.

"Serbian Battle Championship Revenge" se u 2020. podiže na još viši nivo uz dovođenje pravih svetski poznatih MMA ratnika koji će ove godine po prvi put kročiti u bolji, moderniji, novi SBC Revenge kavez.

Debi u SBC vatrenom ringu imaće najuspešniji srpski borac, zvezda UFC i PFL borbenih poprišta „srpski čelik“ Bojan Veličković, koji se nakon mnogobrojnih nastupa preko okeana, vraća u Srbiju kako bi se na velikom internacionalnom SBC spektaklu vratio na pobedničke staze! U glavnoj borbi večeri Bojana "Serbian Steel" će na drugoj strani borilišta čekati neporaženi majstor parterne borbe iz Brazila, Danilo Kvadrada Souza, koji namerava da nastavi svoj pobednički niz i domogne se najvećih svetskih MMA pozornica pobedom protiv svetski renomiranog protivnika kao što je Bojan.

foto: promo

Pod SBC Revenge banerom debitovaće legenda svetske MMA scene koja je delila borilište sa najvećim imenima MMA sporta kao što su Fedor Emelianenko, Stipe Miočić, Kvinton Džekson... Cenjeni profesionalac iz Brazila, Fabio Maldonado, u borbi protiv eksplozivnog nokautera iz Londona, Pelua Adetole.

Najavljen je i veliki povratak u borilište legende MMA sporta na ovim prostorima, bivšeg člana UFC-a i jednog od najboljih hrvatskih boraca, KSW i "Bare Knuckle Boxing" šampiona, Gorana "Ghost" Reljića, koji će odmeriti snage protiv Pedra "Bruma" iz Brazila.

Pod svodovima Sportske hale CFK u Vrbasu prštaće od visoko kvalitetnih borbi zvučnih svetskih imena. U SBC se vraća i brazilski UFC veteran Junior "Baby" Albini koji će nakon četiri nastupa za najprestižniju svetsku MMA promociju sada snage odmeriti protiv albanskog nokautera sa austrijskom adresom, Dritana Barjamaja.

Dve borbe za šampionske SBC pojaseve pružiće šampionima Miru Jurkoviću i Vladislavu Kančevu priliku da odbrane titule protiv Džefa Dos Santosa i Linkolna Henrikea iz Brazila.

Najavljeni su i nastupi domaćih zvezda Nemanje Uverića i Nenada Avramovića koji će svoj renome braniti protiv Stanislava Krofaka iz Hrvatske i Cicerona Klejtona iz Brazila, dok nas očekuje i neizvesni brazilski duel između Hulia Cezara Arauža i Nejtana Oliveire!

Legenda MMA sporta Renan Barao priprema srpske borce

Posebno iznenađenje za sve ljubitelje borilačkog sporta u našoj zemlji jeste i činjenica da će SBC imati specijalnog gosta turnira i neverovatnu i retku čast da ugosti bivšeg UFC svetskog prvaka, legendu MMA sporta, Renana Baraoa.

Reč je o bivšem UFC šampionu u bantam kategoriji koji je držao jedan od najdužih pobedničkih nizova u istoriji MMA sporta - 32 uzastopne pobede. Dok je bio svetski UFC prvak bio je rangiran u najbolja 3 "pound for pound" borca i smatran je jednim od najboljih MMA boraca na planeti. Barao će trenirati sa srpskim borcima nedelju dana uoči SBC Revenge 27! i pomoći im savetima, tehnikama i sparinzima.

Kvalitet koji SBC Revenge neosporno poseduje i renome kojim je zaslužio globalnu pažnju i poštovanje stavlja ponovo našu zemlju u sam centar svetskih MMA zbivanja, a našoj publici daje priliku da uživa u još jednoj vrhunskoj sportskoj predstavi za pamćenje.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track