VUK VUČKO I DALJE ŽIVI: Na Jahorini održane mini olimpijske igre uglednih kompanija!
Foto: Miki Antić

SRPSKA FEDERACIJA KOMPANIJSKOG SPORTA

VUK VUČKO I DALJE ŽIVI: Na Jahorini održane mini olimpijske igre uglednih kompanija!

Ostali sportovi -

Red skijanja, red grudvanja, malo navlačenja konopca, pa odbojka na snegu...

I tako redom - preko stonog tenisa, pikada i bilijara, do šaha, obaranju ruku, fitnesa u bazenu...

Sve ovo se moglo videti prethodnih dana na Jahorini, gde su u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta održane Prve zimske kompanijske igre.

foto: Miki Antić

Akcenat je bio stabljen na druženje, a nisu izostale ni žestoke borbe u svim takmičenjima.

Igre su bile međunarednog karaktera, uz učešće rekreativaca iz Makedonije, Crne Gore, Grčke i domaće Republike Srpske, dok je Srbija, naravno, imala najveći broj predstavnika uglednih kompanija.

foto: Miki Antić

Specijalni gost Srpske federacije kompanijskog sporta na Jahorini bio je generalni sekretar evropske i svetske federacije kompanijskog sporta Musa Lami, koji nije krio oduševljenje Igrama.

Više od 200 učesnika doprinelo je da Prve zimske kompanijske igre uspeju, a zadovoljstvo zbog toga nisu krili ni agilni čelnici Srpske federacije kompanijskog sporta - predsednik Velizar Đerić, potpredsednik Budimir Vučinić i ostali.

foto: Miki Antić

“Svega ovoga ne bi bilo da nije bilo podrške Ministarstva omladine i sporta u vladi Republike Srbije s ministrom Vanjom Udovičićem na čelu, Sportskog saveza Srbije s Davorom Štefanekom i Goranom Marinkovićem na čelu i mnogih drugih. A naravno, posebnu zahvalnost upućujemo takmičarima, predstavnicima naših uglednih kompanija”, između ostalog je istakao Velizar Đerić, koji je na Jahorini održao niz sastanaka sa direktorom Olimpijskog centra Jahorina Dejanom Ljevnaićem, o čemu će reči biti narednih dana.

1 / 11 Foto: Miki Antić

G. A.

Foto: Miki Antić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track