STRAŠNO

PROCURIO JEZIV VIDEO IZ BUDVE! Pogledajte BRUTALNU TORTURU crnogorske policije prema navijačima Partizana!

Ostali sportovi -

Derbi meč regionalne vaterpolo lige između Partizana i Primorca, koji je trebalo da bude odigran u subotu, pomeren je za nedelju za termin od 18 časova zbog nemira koji su se dogodili pred sam početak utakmice.

Naime, nekoliko stotina navijača Partizana došlo je na vaterpolo utakmicu u Budvu kako bi pružili podršku svom klubu. Isprovocirani ponašanjem lokalne policije, ''grobari'' su u sopstvenoj odbrani krenuli da se povlače sa tribine, a onda ih je policija na brutalan način primorala da izađu ispred hale kako bi meč bio odigran, bar bez prisustva publike. Tek onda je nastao pravi haos.

Crnogorska policija je brutalnom primenom sile krenula u hapšenje navijača Partizana koji su na sve načine pokušali da se spasu. Nekima je to pošlo za rukom, ali njih 41 nije uspelo da skloni. Među njima je bilo čak 7 maloletnika.

Kakva je bila reakcija crnogorske policije i koliko su bili brutalni prema navijačima Partizana najbolje pokazuje video koji kruži društvenim mrežama i koji je šokirao sve u Srbiji, ali i regionu.

Pogledajte i presudite sami.

Utakmica je pomerena za nedelju od 18 časova i biće odigrana bez prisustva publike!

Kurir sport / N.Ilic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track