EKSKLUZIVNO! USKORO MEČ U SRBIJI: Legenda MMA sporta Renan Barao potpisao za SBC! FOTO
Foto: Privatna arhiva

SJAJNO!

EKSKLUZIVNO! USKORO MEČ U SRBIJI: Legenda MMA sporta Renan Barao potpisao za SBC! FOTO

Ostali sportovi -

Bivši UFC šampion u bantam kategoriji koji je držao jedan od najdužih pobedničkih nizova u istoriji MMA sporta - 32 uzastopne, Brazilac Renan Barao novi je član SBC organizacije.

Specijalni gost turnira SBC Revenge 27! i prvog čoveka SBC organizacije Bojana Mihajlovića, legenda MMA sporta Barao je u proteklih sedam dana na veliku radost srpskih boraca trenirao sa njima i pomagao im savetima, tehnikama i sparinzima. U večerašnjoj noći ratnika, u vrhunskom internacionalnom MMA spektaklu SBC Revenge 27! koji se usled pandemije korona virusa održava bez publike u Sportskoj hali CFK u Vrbasu svoj paraf za ulazak u najbolju regonalnu MMA organizaciju na Balkanu stavio je Barao koji će imati svoju premijernu borbu u Srbiji u toku 2020.

foto: Privatna arhiva

Dok je bio svetski UFC prvak bio je rangiran u najbolja 3 "pound for pound" borca i smatran je jednim od najboljih MMA boraca na planeti.

Kvalitet koji SBC Revenge neosporno poseduje i renome koji je zaslužio organizacijom i izborom boraca dobio je globalnu pažnju i poštovanje čime stavlja našu zemlju u sam centar svetskih MMA zbivanja, a našoj publici daje priliku da uživa u vrhunskim sportskim predstavama za pamćenje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track