SPEKTAKULARANO

KURIR U VRBASU! Veličković i Jurković na visini zadatka! Spektakl kakav Srbija NE PAMTI

Ostali sportovi -

Šampionski SBC pojas odbranio je domaći MMA as Miro Jurković u sudaru sa nezgodnim borcem iz Brazila Džefom Dos Santosom jednoglasnom odlukom sudija. Ovim trijufom došao je do desete pobede u karijeri uz samo jedan poraz i time stigao na korak od potpisa za najveću svetsku organizaciju UFC.

Debi u SBC kavezu imao je i legenda svetske MMA scene Fabio Maldonado koji je delio borilišta sa najvećim imenima MMA sporta kao što su Fedor Emelianenko, Stipe Miočić, Kvinton Džekson. Cenjeni profesionalac iz Brazila Maldonado imao je okršaj sa eksplozivnim nokauterom iz Londona, inače Nigerijcem sa adresom u Velikoj Britaniji, Peluom Adetolom. Pobedu je ostvario Maldonado nakon velike i iscrpljujuće borbe jednoglasnom odlukom sudija.

U glavnoj borbi večeri nastupio je jedan od najboljih boraca mešovitih veština koji je Srbija ikad imala, bivši UFC borac „srpski čelik“ Bojan Veličković protiv neporaženog borca iz Brazila, Danilo Kvadrada Souza Santosa. Giljotinom u drugoj rundi u paternoj borbi koja je uža specijalnost Souze trijufovao je srpski as Veličković i došao do 17 pobede u karijeri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track