NEĆU DA IDEM U ZATVOR! Hrvatska odbojkašica proživela pakao na aerodromu zbog virusa
Foto: Printscreen/Instagram

napeto

NEĆU DA IDEM U ZATVOR! Hrvatska odbojkašica proživela pakao na aerodromu zbog virusa

Ostali sportovi -

Hrvatska odbojkašica Lucija Mlinar se zbog koronavirusa vratila u Zagreb, ali je onda prošla kroz pravi pakao.

Ona je, kako hrvatski mediji pišu, u subotu ujutru stigla iz Nemačke gde nastupa za Drezden i susrela se sa poteškoćama zbog epidemije.

Putem društvene mreže Instagram se oglasila i objasnila je celu situaciju.

"Za sve one koji se interesuju oko dolaska avionom u Zagreb: Procedura je strpljivo čekanje u redu (jedan red) za ispunjavanje formulara. Odakle ste doputovali, adresa, gde stanujete... i nekoliko pitanja da li posedujete neke od simptoma (temperatura, proliv, bol u plućima)."

>>2019..

A post shared by Lucija Mlinar (@miss.lucka) on

"Ako su vaši odgovori ne, morate da potpišete saglasnost o samoizolaciji na 14 dana. Takođe, dobijate kontakt doktora kome trebate da se obratite. Taj isti doktor meni se ne javlja tri sata, pa je idući korak da pošaljem mejl i budem strpljiva."

"Da, redovi su ogromni. Može da ti se posreći kao meni da prvi izađeš iz aviona. Ako si u redu deseti, onda čekaš dva sata. Da, samo dva čoveka su zadužena za hiljade putnika i oni ispunjavaju jedan formular, a jedan im ti priložiš ispunjen. Ta dvojica idu i nema ih pet minuta, onda dođe neki Kinez i kaže da želi da se vrati odakle je došao. Isti taj čovek se diže i vodi Kineza do gejta, dok mi ostali čekamo da se opet posvete formularu."

choose what makes u smile.

A post shared by Lucija Mlinar (@miss.lucka) on

"Sve u svemu, moja samoizolacija kreće od danas i traje 14 dana. Naravno, neću nigde izlaziti, jer ne želim da idem u zatvor. Svi oni kojima je ovo prerigorozno i smešno, zato svaki dan čitamo da imamo dva zaražena više. Prema tome, moramo da budemo odgovorni i složni da ovaj koronavirus ode što pre" - zaključila je Lucija.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track