TRENER TK GALEB OBJASNIO ZAŠTO NA TOM MESTU RASTU ŠAMPIONI: Pročitajte pismo Dragana Jovića
Foto: Kurir sport/Gojko Filipović

Svaka čast!

TRENER TK GALEB OBJASNIO ZAŠTO NA TOM MESTU RASTU ŠAMPIONI: Pročitajte pismo Dragana Jovića

Ostali sportovi -

Zdravlje je na prvom mestu, pa su zbog toga i zaustavljene sve sportske aktivnosti u Srbiji.

Iako zvuči paradoksalno, tako je, verujemo, najbolje. Što manje dodira i kontakata kako bi se pošast poznata pod nazivom koronavirus zauzdala i zaustavila.

Klubovi su redom ispoštovali mere koje je državni vrh odredio, savezi takođe, a jedan od njih je i klub tekvondo šampiona - TK Galeb.

I u teškim danima u kojima se nalazimo, osnivač i trener u klubu Dragan Jović je svojim pismom svim članovima zapravo pokazao zbog čega baš na tom mestu "rastu" olimpijski, svetski i evropski prvaci. Pronašao je način da svima, pa i dečici koja vredno rade u klubu obajsni situaciju i postavi se kao roditelj i pedagog. Njegovo pismo prenosimo u celosti uz nadu da su tako postupili svi koji rade sa našim najmlađima.

"Poštovani,

Sve naše aktivnosti prekidamo do daljnjeg.

Molim sve, čuvajte se kako biste sačuvali pre svega sebe, a onda i sve oko sebe.

Jasno mi je da ste mladi i da će vam možda biti dosadno u nekom periodu. Sve je to prolazno i zaboravićete kada sve prođe. Ako se neko razboli ili razboli nekog svog u kući svojom nemarnošću i nepoštovanjem pravila teško da može da popravi kasnije. Zato budite odgovorni, disciplinovani kao što ste u sportu.

Svi treneri kluba, na čelu sa mnom, potrudiće se da vam zadaju adekvatne vežbe koje možete raditi i kod kuće kako bi vam se forma održavala. Ako nemate svi uslove za rad u kući (4 -8 m2) onda nije problem i da ne radite treninge. Sve ćemo nadoknaditi kada ovo prođe. Za sva pitanja sam na raspolaganju. Glavu gore i uskoro se vidimo. Veliki pozdrav”, stoji u pismu Dragana Jovića članovima kluba.

Za svaku pohvalu, nema šta.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track