Najnovije vesti

DRAMA ZBOG ZEMLJOTRESA: Supruga Ivice Kostelića sa bliznakinjama u rukama istrčala iz porodilišta u Zagrebu
Foto: AP

napeto beše

DRAMA ZBOG ZEMLJOTRESA: Supruga Ivice Kostelića sa bliznakinjama u rukama istrčala iz porodilišta u Zagrebu

Ostali sportovi

Nekadašnji hrvatski skijaš Ivica Kostelić pretpreo je porodičnu dramu u trenutku zemljostresa u Zagrebu, koji je iz bolničkog porodilišta isterao i njegovu suprugu Elin sa dvema ćerkama.

"Nezgodno je bilo to što je u tom času nestalo struje pa mogu zamisliti što su pomislile majke čija su deca bila odvojena od njih ili su bila vezana uz bilo kakvu medicinsku aparaturu. Srećom, baš u tom času potresa naše bebice bile su kod Elin tako da je ona sve to doživela ipak manje šokantno od nekih drugih majki", otkrio je Kostelić.

Porodilje se u bolnicu nisu ni vratile, jer je procenjeno da stara zgrada u Petrovoj nije sigurna. Prebačene su u noviju zgradu, a deo njih u Dubravu.

Podsetimo, Zagreb je rano jutros pogodila serija potresa, a najjači udar je bio u 6.24, magnitude 5,5.Snažna podrhtavanja tla izazvala su paniku među građanima koji su istrčali iz svojih domova i sklonili na mesta koje su smatrali sigurnima. U tih sat vremena u Zagrebu je vladala apsolutna anarhija, neki delovi grada ostali su i bez struje, semafori su se ugasili, pred benzinskim pumpama počele su se formirati ogromne kolone...

Situacija je tokom dana normalizovana. Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...