Najnovije vesti

DRAMA ZBOG ZEMLJOTRESA: Supruga Ivice Kostelića sa bliznakinjama u rukama istrčala iz porodilišta u Zagrebu
Foto: AP

napeto beše

DRAMA ZBOG ZEMLJOTRESA: Supruga Ivice Kostelića sa bliznakinjama u rukama istrčala iz porodilišta u Zagrebu

Ostali sportovi

Nekadašnji hrvatski skijaš Ivica Kostelić pretpreo je porodičnu dramu u trenutku zemljostresa u Zagrebu, koji je iz bolničkog porodilišta isterao i njegovu suprugu Elin sa dvema ćerkama.

"Nezgodno je bilo to što je u tom času nestalo struje pa mogu zamisliti što su pomislile majke čija su deca bila odvojena od njih ili su bila vezana uz bilo kakvu medicinsku aparaturu. Srećom, baš u tom času potresa naše bebice bile su kod Elin tako da je ona sve to doživela ipak manje šokantno od nekih drugih majki", otkrio je Kostelić.

Porodilje se u bolnicu nisu ni vratile, jer je procenjeno da stara zgrada u Petrovoj nije sigurna. Prebačene su u noviju zgradu, a deo njih u Dubravu.

Podsetimo, Zagreb je rano jutros pogodila serija potresa, a najjači udar je bio u 6.24, magnitude 5,5.Snažna podrhtavanja tla izazvala su paniku među građanima koji su istrčali iz svojih domova i sklonili na mesta koje su smatrali sigurnima. U tih sat vremena u Zagrebu je vladala apsolutna anarhija, neki delovi grada ostali su i bez struje, semafori su se ugasili, pred benzinskim pumpama počele su se formirati ogromne kolone...

Situacija je tokom dana normalizovana. Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...