STARLETE KOJE SU UPROPASTILE SLAVNE SPORTISTE: Zavele ih, ucenile snimcima i odvele na samo DNO PAKLA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

STRAŠNO

STARLETE KOJE SU UPROPASTILE SLAVNE SPORTISTE: Zavele ih, ucenile snimcima i odvele na samo DNO PAKLA! (FOTO)

Ostali sportovi -

Mnogim mladim i uspešnim sportistima atraktivne starlete su napravile pakao od života.

Bogati, zgodni, uspešni, popularni... Sportisti su oduvek bili "lepak" za starlete. Mnogi od njih su naišli na one pogrešne, pa su skupo plaćali svoje ljubavne avanture. Nekima su uništene karijere, ucenjivani su, iskorišćeni i ostavljeni slomljenog srca.

NFL igrač Von Miler, velika zvezda Denver Bronkosa, postao je meta ucene bivše ljubavnice Elizabet Ruiz.

Kako bi se osvetila slavnom američkom sportisti jer je ostavljena, Elizabet je počela da ga ucenjuje kako ne bi objavila snimak njihovog intimnog odnosa. Tražila je čak 2,5 miliona dolara.

Iako je strahovao da će ostati bez sponzorskih ugovora, Miler je odlučio da ne plati ucenu, a sud je kasnije zabranio kopiranje i javnu distribuciju videa.

The only pic I got from last night ?happy birthday @floydmayweather

A post shared by Ely (@elizabethruizxo) on

Jedna od najpoznatijih glumica filmova za odrasle Lisa En tvrdi da je spavala sa više od stotinu NBA košarkaša, ali nikada nije otkrivala njihov identitet.

Puno prašine se podiglo kada je u jednom intervjuu pričala o njihovom odnosu sa prostitutkama. Otkrila je da je čak 25 posto slavnih NBA igrača meta ucena.

Naime, devojke ih odvedu u krevet, a samo nekoliko dana nakon odnosa sa njima zovu ih i ucenjuju. Cilj tih prostitutki jeste da tokom večeri dođu do dokaza o njihovom odnosu, koji kasnije iskoriste.

Kada igrač posle seksa ode da se istušira ili nešto slično, one odmah ukradu nešto njegovo, čime ga kasnije ucenjuju i uzimaju milione.

Košarkaše sa kojima spavaju ne biraju slučajno, već je sve dobro isplanirano. Prvo se raspitaju da li su u braku ili vezi. Ako nisu, onda im nisu ni zanimljivi.

Roksan Džefers je još jedna glumica filomva za odrasle koja je zagorčala život sportisti. Fudbaler Mančester junajteda Maruan Felaini se ozbiljno zaljubio u ovu atraktivnu devojku. Ona ga je maksimalno iskorišćavala a na kraju ga i prevarila sa saigračem. Belgijski fudbaler je ostao slomljenog srca.

foto: Printscreen YT

Engleski fudbaler Luk Foster bio je u ozbiljnoj vezi sa manekenkom Beki Nikolson. Šest godina su bili zajedno, imali dete, planirali venčnje... Onda je usledio veliki šok.

"Beki je želela sve. Veliku kuću, skupu garderobu, VIP status, neograničenu količinu novca... Bez najave je napustila mene i dete i otišla sa drugim fudbalerom - Džejmijem Vardijem", rekao je jednom prilikom Foster.

U roku od mesec dana je zatrudnela sa Vardijem i ostavila svog bivšeg verenika u teškom stanju. Sada je i zvanično gospođa Vardi.

Mladi fudbaler Real Madrida Teo Ernandez doživeo je letos veliku neprijatnost kada ga je ruska starleta Luisa Kremleva optužila za seksualni napad, koji se navodno desio na zadnjem sedištu njegovog automobila.

Rusinja je pokušala da iznudi novac, ali one je bio istrajan u nameri da dokaže nevinost. Na kraju su njene optužbe u potpunosti odbačene, ali mladom igraču je ostala mrlja u karijeri.

Vanda Nera je uspela da rasturi prijateljstvo dva poznata fudbalera - Maksija Lopeza i Maura Ikardija.

Bila je u braku sa Lopezom, ali to nije sprečilo zgodnu plavušu da zavede njegovog najboljeg prijatelja Ikardija. Vanda je počela da šalje poruke Ikardiju, a onda ga je pozvala da pođe na krstarenje sa Maksijem i njom. Nesrećni Lopez nije ni slutio šta će se dogoditi, prihvatio je da njegov prijatelj ide sa njima.

"Dok sam bio sam u drugom delu broda, Vanda se iznenada pojavila i sela pored mene na krevet bez ikakvog srama. Tačno u tom trenutku njena veza sa Maksijem se završila", prepričao je Ikardi.

Lopez je tako ostao bez supruge i prijatelja.

foto: Printskrin/Instagram
foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track