SARADNJA SE NASTAVLJA NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Trener odbojkaša Radničkog Kobiljski produžio ugovor
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Nije se dvoumio

SARADNJA SE NASTAVLJA NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Trener odbojkaša Radničkog Kobiljski produžio ugovor

Ostali sportovi -

Trener odbojkaša Radničkog iz Kragujevca Dragan Kobiljski produžio je ugovor sa tim klubom na još dve sezone.

Kobiljski je početkom godine preuzeo Radnički, uspeo je da u kratkom roku stabilizuje ekipu i izbori plasman u mini-ligu Superlige, ali su zbog pandemije korona virusa prekinuta sva takmičenja.

Kobiljski je rekao da je prezadovoljan uslovima za rad u Radničkom i da se nije dvoumio kada mu je ponuđeno da nastavi saradnju sa klubom.

"Iza mene je dobar period rada u Kragujevcu tokom koga sam se uverio da Radnički ima sve neophodne uslove za kvalitetan rad. Pritom su nam se i ambicije poklopile, pa smo se na obostrano zadovoljstvo dogovorili da produžimo saradnju na još dve sezone. Mislim da ova ekipa ima zavidan igrački kvalitet i da uz dobar rad na treninzima možemo računati na dobre rezultate", rekao je Kobiljski, saopštio je danas Radnički.

Sportski direktor Radničkog Dušan Vulović rekao je da je klub odlučio da produži saradnju sa trenerom pošto je ekipa pozitivno reagovala i prihvatila njegov način rada.

"Problem je predstavljao njegov angažman u reprezentaciji Irana, koja je izborila plasman na Olimpijske igre, ali pošto su Igre odložene, više nije bilo prepreka za nastavak saradnje", naveo je on.

Radnički je naveo da nema svrhe pričati o nastavku takmičenja dok traje vanredno stanje i borba sa korona virusom.

Svi klubovi ;su u stalnom kontaktu sa čelnim ljudima Odbojkaškog saveza Srbije, ali se informacija u vezi sa završetkom sezone može očekivati tek po ukidanju vanrednog stanja.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track