MEJVEDER PROLAZI KROZ PAKAO Najbogatiji sportista sveta se odrekao ćerke zbog pokušaja ubistva! Za njega više NE POSTOJI
Foto: Promo

AGONIJA

MEJVEDER PROLAZI KROZ PAKAO Najbogatiji sportista sveta se odrekao ćerke zbog pokušaja ubistva! Za njega više NE POSTOJI

Ostali sportovi -

Flojd Mejveder čuveni američki bokser po svemu sudeći digao je ruke od svoje ćerke Ijane nakon zločina koji je počinila iz ljubomore.

Ovo su zaključili američki mediji jer se Mejveder se nije oglašavao po tom pitanju a onda je sa Instagrama obrisao sve fotografije sa Ijanom, što je po njima jasan znak šta najbogatiji sportista svet trenutno misli o devetnaestogodišnjoj Ijani Mejveder.

Podsetimo, Ijana je početkom aprila došla u kuću bivšeg dečka, repera poznatog pod imenom NBA Jangboj, kako bi se sa njim pomirila, ali nakon što je tamo zatekla Lapatre Džejkobs, odmah je poludela.

Krenula je tuča između njih dve, a Ijana je uzela dva noža i dva puta ubola Lapatru u ruku.

foto: Instagram

Kada su lekari stigli, zatekli su Džejkobsovu na podu kako krvari.

Hitno je prebačena u bolnicu gde je operisana. Iste večeri, Ijana je uhapšena, a podignuta je prijava za napad smrtonosnim oružjem.

Ukoliko se dokaže da je Ijana kriva za pokušaj ubistva, čeka je zatvorska kazna koja može ići i do čak 99 godina robije.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track