HRISTOS VASKRSE - KORONU NEK ODNESE: Otkrivamo kako je bilo u domu Ane i Bastijana, Nastasića, Krasića za vreme praznika
Foto: Instagram

Otkrivamo Kako su neki sportisti praznovali

HRISTOS VASKRSE - KORONU NEK ODNESE: Otkrivamo kako je bilo u domu Ane i Bastijana, Nastasića, Krasića za vreme praznika

Ostali sportovi -

Čekajući neke bolje dane Ana Ivanović i Bastijan
Švajnštajger sa sinovima poslali slatku poruku, a iz svog doma oglasili su se još neki proslavljeni sportisti

Najradosniji hrišćanski praznik, dan vaskrsnuća Isusa Hrista, pravoslavni vernici proslavili su u svojim domovima. I kako tradicija kaže - uz ofarbana jaja, ali i kako vanredne mere nalažu usred pandemije koronavirusa.

foto: Instagram

Zbog zabrane kretanja nije se moglo izlaziti i razmenjivati uskršnji pozdrav, ali su naši sportisti putem društvenih mreža pronašli način da svima čestitaju i ovaj Vaskrs.

foto: Instagram

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sa sinovima, Matija i Jelena Nastasić sa svoje dvoje dece, Miloš i Mila Krasić sa troje, Predrag i Ana Rajković, baš kao i Radovan Pankov sa naslednikom, odnosno Rajko Brežančić, čije je jaje ukrašeno grbom Partizana, poželeli su svu sreću pravoslavnim vernicima širom sveta. U željama za lepšim danima pridružili su se i sportski parovi - košarkaš Danilo Anđušić i strelkinja Ivana Anđušić Maksimović sa naslednikom, zatim Vasići, košarkašica Sonja i njen suprug, veslač Miloš, kao i naša olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić.

foto: Instagram

A sve njihove želje stale su u nekoliko reči: Hristos vaskrse! Srećan Uskrs! I da sve buduće dočekamo u boljim i srećnijim danima.

1 / 7 Foto: Instagram

Kurir / Gojko Filipović

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track