MMA ZVEZDA POLOMILA KOSTI SLAVNOJ OSKAROVKI: Ona je zver, unela je toliko snage...
Foto: Printskrin

Jedva izvukla živu glavu

MMA ZVEZDA POLOMILA KOSTI SLAVNOJ OSKAROVKI: Ona je zver, unela je toliko snage...

Ostali sportovi -

Slavna američka glumica i dobitnica Oskara Hale Beri, uskoro će se oprobati i kao rediteljka.

Beri je odlučila da joj debi bude priča smeštena u svetu MMA. Film "Bruised" je trenutno u postprodukciji. Beri igra glavnu ulogu, a njenu najveću protivnicu igra stvarna MMA zvezda, Valentina Ševčenko, šampionka u muva kategoriji.

Hale Beri ovih dana promoviše novi film, a tokom jednog gostovaanja je otkrila i da je žestoko nastradala tokom snimanja, jer se Ševčenko toliko uživela u ulozi da je polomila slavnu oskarovku.

"Radi se o osramoćenoj MMA borkinji koja se bliži kraju karijere i pokušava da vrati sina kojeg je ostavila kad je bio vrlo mlad. Borila sam se s pravom šampionkom Valentinom Ševčenko. I znate šta? Morala je da uputi prave udarce i ja sam morala da ih primim. Oni su mi zaista polomili nekoliko kostiju. Ona je zver, ali nisam mogla da poželim bolju učiteljicu i bolju partnericu u borbi i na snimanju. Zbog nje mi je sve postalo toliko stvarno, povremeno sam imala osećaj da se zaista borim. Imale smo i pravog MMA sudiju, a on je rekao kako je mislio da gleda pravu borbu jer je ona unela toliko snage i autentičnosti u naše scene", ispričala je Hale Beri.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track