SPORT ZAVIJEN U CRNO! PRONAĐENO TELO UTOPLJENOG RVAČA: Desetogodišnjeg sina spasioci izvukli iz podivljale vode VIDEO
Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

SPORT ZAVIJEN U CRNO! PRONAĐENO TELO UTOPLJENOG RVAČA: Desetogodišnjeg sina spasioci izvukli iz podivljale vode VIDEO

Ostali sportovi -

Telo bivše WWE zvezde Šada Gasparda (39) pronađeno je nekoliko dana nakon što je nestao u podivljaloj vodi.

Šad je sa sinom i još desetak plivača uživao u lepom vremenu i rashlađenja na Venis Biču, a zvaničnici su potvrdili da je reč o nekadašnjoj velikoj zvezdi u Americi.

Gaspard i ostali plivači uhvaćeni su u pravu noćnu moru koju su napravili talasi, a njegovog sina su iz bujice izvukli spasioci. Desetogodišnji dečak se, kako javlajju tamošnji mediji, dobro oseća iako je očigledno pretrpeo veliki strah.

- Zahvalni smo ljudima koji su prvi reagovali i koji su izvukli našeg sina, kao i obalskoj straži, spasiocima, policiji i vatrogsascima koji ulaže velike napore da pronađu Šada. Kao porodica zahvaljujemo svima na brizi i porukama podrške. Molim vas da nastavite sa slanjem pozitivne energije i molitvama za našeg voljenog Šada - rekla je u ponedeljak njegova životna saputnica Silvana.

U utorak je međutim stigla vest da je potraga obustavljena nakon što "16,5 časova pokrivanja 70 kvadratnih nautičkih milja" nije dalo nikakve rezultate. Dan kasnije Šadovo telo je pronađeno i zavilo u crno njegovu porodicu, prijatelje, ali i američki sport.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track